Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, astazi va voi prezenta cateva din creatiile mele. Nu sariti cu gura, nu sunt un expert.

YkVgp.jpg
lB2Sr.png
M2Sy.png
4X7BZ.png

Edited by MirceA
Posted (edited)

Te lupti cu PGL Crazy pentru cel mai slab photoshoper de pe forum.

Ia arata tu creatiile, barem asa stim macar cine ar fi cel mai slab photoshoper de pe forum :">

Apropo $@L si tie.

Edited by MirceA
Posted

Mie imi plac Mircea , macar incercii sa faci ceva pentru comunitatea Bugged! +1!

Si macar nu le copiaza cum fac altii:)

Posted

Am specificat ca sunt un newbie in materie de photoshop. Stiu ca mai am multe de invatat.

Posted

Mie imi plac lucrarile Mircea. Nu iau in serios ce spun altii si nici nu ma intereseaza alte comentarii despre parerea mea, este parerea mea si mi-o sustin. Felicitarile mele Mircea!

Posted

@ : Mersi de parere.

UP !!! :

r8v69.jpg

QqZDK.jpg

Cotc0.jpg

tBmQC.jpg

1FEQz.jpg

Daca imi iau in momentu' asta photoshop eu le fac mai bine =]]]

Posted (edited)

Tadaadaaam  t6Q43fz.png

27276411.jpg

34435043.jpg

34643643.png

kazu4m.gif

15945562.jpg[/img]

Astea sunt niste creatii pentru o fosta comunitate. In prezent nu mai exista, deci nu este niciun fel de problema cu reclama.

Edited by Kazu
Posted

Tadaadaaam  t6Q43fz.png

27276411.jpg

34435043.jpg

34643643.png

kazu4m.gif

15945562.jpg[/img]

Astea sunt niste creatii pentru o fosta comunitate. In prezent nu mai exista, deci nu este niciun fel de problema cu reclama.

Bai Kazule alias K3nT care nu a pus niciodata gura pe o tigara,fa-ti si tu o lucrare proprie(sa nu fie luata dupa anumite tutoriale) si atunci comenteaza,pana atuni C!uS

Posted

@@General. Astea de pe-acum vreo jumate de an. Eu nu am nicio treaba cu tine.

Ce ti se pare asa deosebit la lucrarile astea ca sa ma iau dupa un tutorial. E free imagination.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.