Jump to content

GREVA pe rpg.bugged.ro


Cristicaua

Recommended Posts

Nu va-ti saturati sa fi-ti banati pe DOVEZI neclare si sa intre adminii in PC-urile voastre? Eu da! Nu mi se pare corect sa intrati voi in PC-uri daca nu va permitem, pentru ca nu au nicio legatura cu jocul ce avem noi in PC, asa ca puteti depista cheats din samp!!!

 

M-am hotarat sa organizez un protest Sambata la ora 15:00!

 

Vom pleca de la Mall LS.

Poza cu locatia: http://iceimg.com/i7mJQA7-/sa-mp-000.png

Si vom ajunge cu masinile la HQ Admins din LV

Poza cu locatia: http://iceimg.com/GbyYro1P/sa-mp-002.png

 

Din semn de respect cine se va prezenta la Mall LS la 15:00 sambata va primi 1kk pentru participarea la protest!!

 

PM me pe forum daca vreti sa participati !!

 

 

 

OPRITI DISCRIMINAREA PENTRU CA VA VETI PIERDE DIN PLAYERI ADMINILOR!!

Link to comment
Share on other sites

Mi se pare aiurea sa faci o "Greva" pentru asa ceva, daca ai folosit cheats si ai fost prins primesti ban, au dreptul de a verifica ce ai in folderul SA, astfel ati juca corect sa mai stiti si de frica.

Nu doar in SA:MP se intampla asta, sunt multe jocuri la care un Admin verifica daca ai cheats, iti dau si un exemplu pentru ca multi jucati Counter-Strike un Admin iti face un screen-shot pentru a verifica daca ai wall-hack sau tot felul de cheats pe care nu-mi vin in minte acum.

Daca intelegi ce zic, daca joci curat nu vei intra in vizorul adminilor.

Link to comment
Share on other sites

Tu realizezi ca ei sa uita doar dupa Cheat-uri,nu il intereseaza altceva, ca de exemplu poate esti prins si il poti muta in alt folder asa ca mie mi se pare corect, ca oricum poate vedea orice ca degeaba... Ce poate face el cu asta daca nu te cunoaste?

Link to comment
Share on other sites

Bai fratilor asta e un topic aiurea. Daca tu nu ai da 1kk la fiecare, nu ai avea atatia sustinatori. Adminii fac tot posibilul ca pe acest server sa nu avem playeri care folosesc coduri. Uitati-va pe serverele de CS pe care niemni nu este interesat de playerii cu hack-uri. Acolo iei HS in 2 secunde, iar in acest fel, nimeni nu mai are chef sa joace. Cum ar fi sa avem toti coduri? O gramada ar fi bucurosi ca le iese treaba, iar altii sar lasa de server cand ar vedea aceste lucruri.

 

 

PS: Topic facut aiurea!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.