xRobert. Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Nick-ul tau: Mr.R0by.Level-ul detinut:14Nick-ul celui reclamat: AK.VersuO descriere a situatiei: Era timpul pentru anunturi gratuite, am dat /sms News-Reporterului AK.Versu sa imi publice anuntul dorit, acesta spunandu-mi ''Bravo, nu dau AG'', apoi el imi spune ca sunt pe BL.Dovezi (poze, video, etc.):
Maceasa Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Liderul/subliderul daca nu vor sa dea anunturi nu dau,asa mi'a spus si mie Versu.El decide daca vrea sa dea /NEWS sau nu.
V3RSU Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Din pacate,nu eram in sesiune,am dreptul sa imi dau un news pentru mine doar la anunturi gratuite,si ti-am zis ca esti pe BL,pentru ca ma luasei cu amenintari + http://bugged.ro/topic/4992-reclamatie-mrr0by-limbaj/ .
Zebagore Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Nick-ul tau: Mr.R0by. Level-ul detinut:14 Nick-ul celui reclamat: AK.Versu O descriere a situatiei: Era timpul pentru anunturi gratuite, am dat /sms News-Reporterului AK.Versu sa imi publice anuntul dorit, acesta spunandu-mi ''Bravo, nu dau AG'', apoi el imi spune ca sunt pe BL. Dovezi (poze, video, etc.): Esti putin suparat ca esti pe BL la NR?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.