Re3D. Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Asa cum v-am promis am mai facut inca un video, din punctul meu de vedere este mai bun, calitate HD ca sa "moara fetilii". In acest video am mai lucrat cu un prieten, un double drift ;) Enjoy & LIKE ! ! ! http://www.youtube.com/watch?v=kMLOT5Zlwt0
VIBER Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Un video mai bun adevarat Dar fara suparare, aici se vede si mai CLAR ca ai handling pentru drift ;) Cine cunoaste stie....... Ce enb folosesti? de cine e facut?
Re3D. Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Nu folosesc handling. Inainte sa fac video-ul am incercat si cu handling. Tot la fel le dau si cu ala;) Cand esti bun, esti bun =))
VIBER Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 asa crezi tu ca esti bun......... NICIODATA DA NICIODATA NU O SA ITI ALUNECE ELEGY-U ASA FARA HANDLING SAU FARA NOS CONSTANT ;)
Re3D. Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Parca spuneai ca nu e stilul tau asta. Invata de la cineva care stie, cineva care poate veni la tine acasa sa te invete cum sa il controlezi. Niciodata nu o sa inveti sa le faci privind la ceilalti drifteri de pe SA:MP si ai zis bine, N0S constant, priveste mai cu atentie la roti! Nu cotesc la fiecare curba in directia opusa dupa ce am inceput sa alunec, chiar atunci incep cu N0S si se duce masina singura eu doar ciupesc butoanele sa nu ii pierd controlul.
Ryudo Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Parca spuneai ca nu e stilul tau asta. Invata de la cineva care stie, cineva care poate veni la tine acasa sa te invete cum sa il controlezi. Niciodata nu o sa inveti sa le faci privind la ceilalti drifteri de pe SA:MP si ai zis bine, N0S constant, priveste mai cu atentie la roti! Nu cotesc la fiecare curba in directia opusa dupa ce am inceput sa alunec, chiar atunci incep cu N0S si se duce masina singura eu doar ciupesc butoanele sa nu ii pierd controlul. Daca tot esti asa de bun hai la un stunt fight :) Te las intai pe tine cu elegy si dupa fac eu cu un slamvan , te tine? Sau macar o cursa.
Re3D. Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 @@Ryudo Stunt fight =)) tu stii macar ce inseamna stunt?
RayaN Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Mişto video şi driftul frumos.Felicitări pentru efortul depus.
Malizia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Un video mai bun adevarat Dar fara suparare, aici se vede si mai CLAR ca ai handling pentru drift ;) Cine cunoaste stie....... Ce enb folosesti? de cine e facut? Nu a folosit niciun ENB cred in video, e doar quality very high si aliasing 3.
Martaz. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Foarte frumos :P si bafta in continuare. @@VIBER : Abtine-te ca esti paralel.
VIBER Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) @ iar te bagi tu ma paraleleu nu esti bun nici de capac la wc si tu bagi tu, eu macar am habar despre ce vb Băăăăă ăstaaa Dute si asc o manea si taci dr... din gura Cand o sa ajungi si tu la cunostintele mele despre modificat gta-u atunci sa vb cu mine saracule Edited April 10, 2013 by VIBER
Re3D. Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Nu a folosit niciun ENB cred in video, e doar quality very high si aliasing 3. Am eNb.
VIBER Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Eu am vazut bine......... da na uni se cred destepti............... Daca aveai stetarile cum a zis el iesi-au pozele ca la mine !
Malizia Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Eu am vazut bine......... da na uni se cred destepti............... Daca aveai stetarile cum a zis el iesi-au pozele ca la mine ! Se cred mai destepti, nu cred ca esti in masura sa vb despre moduri..
Nyro Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Bravo, ce sa zic nu sunt un expert in materie de drift's , dar in legatura cu calitatea video'ului si edit'ului , foarte ok! ;) GG!
MyhaytzaCJ Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 De curiozitate , cum ai urcat masina aia acolo ?:)))
Recommended Posts