Vincent.Corleone Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Grupul auto german BMW a vandut in 2012 cele mai multe masini din intreaga sa istorie,mentinandu-se pe pozitia de top a marcilor de lux, cu un avantaj considerabil in fata principalilor competitori. BMW a vandut 1,84 milioane de automobile in 2012, depasindu-si astfelrecordul stabilit in 2011, cu aproape 176.000 de unitati, noteaza Deutsche Welle. Doar in decembrie s-au vandut 181.000 de vehicule, reprezentand astfel ocrestere de 14 procente fata de perioada similara a anului anterior. Cererea a fost puternica in special in China si SUA. Vanzarile reprezinta cifrele cumulate ale BMW, Rolls Royce siMini, care sunt de asemenea parte a grupului. Cumulat, au avut cea mai mare cifra de vanzari din istoria de 108 ani a grupului auto. Rezultatul consolideaza pozitia de top a BMW in piata marcilor auto, fiind urmata in top de Audi siDaimler. Procentual,atat Daimler cat si Audi au inregistrat cresteri semnificative in 2012,Daimler anuntand ca si-a depasit de asemenea recordul de vanzari din 2011. Sursa : Ziare.ro Imagini: Daca va place reportajul va rog frumos apasati pe butonul like. Multumesc
xBoRn Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Normal ca BMW-ul este cea mai vândută mașină deoarece este o mașină de lux și foarte rapidă. În ceea ce privește piesele.. sunt cam scumpe. Această mașină o poate avea doar cine își permite.
zBubbleZ Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Mda e BMW totusi.Normal ca e buna,si poza aia e smechera rau :D
xAlecs Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Masina care ai postato mai sus , e Noul BMW i8 Electronic care trebuie sa iasa anul acesta . ON: Ai zis bine , cea mai vanduta masina de Lux din 2012 Dar Masina cea mai vanduta in europa este Renault Megane 2010 , 2011 , 2013 .. dar in cazul asta vorbim de ''Lux'' Si da , este BMW cea mai vanduta anul asta .
BlackOutCRYS Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Atat cat vor fi tigani si cocalari , BMW o sa fie mereu n1 in vanzari .
Vincent.Corleone Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Atat cat vor fi tigani si cocalari , BMW o sa fie mereu n1 in vanzari . Eu doar am impartasit cu voi ceea ce am gasit.Intradevar asa este si te sustin in acest caz.Multi isi cumpara bmw doar pentru figuri si mai asculta si manele la max. cu geamurile deschise
Catal1n Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 BMW E30 , chiar daca-i vechi poti face multe cu el .
Pose Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 cat timp exista clanu ZEW Bmw-ul va prospera;)) si acum trb sa apara sinnerz si sa zica $@L :))
Trevor Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 cat timp exista clanu ZEW Bmw-ul va prospera;)) si acum trb sa apara sinnerz si sa zica $@L :)) Trecut pe Fan Club ZEW. Care e problema ta cum imi exprim eu punctele de vedere? Decat normal si monoton mai bine "nebun" in sensul bun al cuvantului si cunoscut.
Sociopat Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Problema cu BMW-u in Romania este ca tiganii care vin de afara, vazand ca mai toata lumea are BMW (si asta nu de fita, ci pentru ca este o masina rezistenta, nemtii tot nemti sunt) isi cumpara si ei BMW si vin sa se laude cu el in tara. Nu stiu de ce zici ca este un brand de lux si in afara, daca stai sa te gandesti unui german cred ca ii este destul de accesibil un bmw la ce salarii au ei. Oricum este printre marcile mele preferate de masini mai ales ca are tractiunea pe spate si un demaraj nebun. Nu m-ar supara sa am un 320 coupe ca asta :>
Ted Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Mda , dacă voi alte maşini nu aţi văzut, nici nu mă aştept la altceva ... Să mergeţi voi cu o Honda EG cu B16 sau un Nissan 200sx , să văd dacă vă mai trebuie BIemvieuri ... Bmw a făcut maşini bune până in anii 2000 , mie personal , nu îmi plac maşinile nemţeşti în orice fel , sunt fan japoneze , dar nu pot spun că e30'ul este urât sau de proastă calitate , e singura maşină nemţească care îmi place (mai e şi Golf 1/2) . Mnah , fiecare cu gusturile lui , dar să nu plângeţi când ştii că ai dat 50.000 pe un X6 şi să te facă o maşină de 2000 euro ...
Ionut.Capone Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Normal. Dar tot mai tare e Mercedes in tablă.
Ted Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Tot mai bun este un Opel Calibra. Calibra C20LET TURBO 4x4 . :>
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.