Jump to content

35 members have voted

1. 1. Credeti Ca atunci Cand o SA apara GTA V o Sa apara si un nou Multiplayer?

• Da.
      32
    • Nu.
      3

Recommended Posts

Posted

Credeti ca va aparea GTA V Multiplayer? 

Bafta In Continuare.!:D

Posted

Posibil, GTA 4 Are o versiune MP pe CONSOLA , Dar pe calculator se deszvolta versiunea BETA MP. Gta 5 sigur o sa fie si MP deoarece intr-o prezentare mai oficiala, am vazut ca o sa poti merge cu prietenii pe munte , la camping si altele. Gta 5 se axeaza mai mult pe genul Real-Life , celelalte au fost mai DeathMatch.
BAFTA ALL!

Posted

Sigur o sa fie si varianta MP.

Am vazut eu un anunt facut de ei in care spuneau ca GTA V va revolutiona modul de joc multiplayer.

Posted

Daca va aparea MP , il veti juca ? doritii sa fie serverul Bugged si in GTA V MP?

Posted

Adevărat, la GTA IV au încercat ceva dar nu le-a reușit, așa că la GTA V de ce nu? 

$@L!

;)

• 2 weeks later...
Posted

Nu o sa fie multiplayer datorita cerintelor enorme care o sa le ceara.

Cerintele enorme pe care le cere? Fault,cartonas rosu pentru limba romana.

On: Va fi cel mai sigur,doar ca nu Rp,cum jucam noi,cu factiuni etc.

Posted

Cerintele enorme pe care le cere? Fault,cartonas rosu pentru limba romana.

On: Va fi cel mai sigur,doar ca nu Rp,cum jucam noi,cu factiuni etc.

N-o sa fie niciodata asa ceva oficial, va fi MP in genul stunt, dm si alte chestii. 

Posted

Gta V are Mp, dar nu RPG, sau chestii de genu', cum jucam noi, o sa fie ca si la Gta IV: Deathmach, .si alte prostii oficiale.

Si nu sperati la servere gen RPG pt ca e foarte sigur ca nu o sa fie asa ceva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.