Caddy Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 n-am mai lucrat de ceva vreme in ps, o sa revin cu mai multe.
Caddy Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Foarte Frumos , imi poti face si mie un avatar? :) sigur, da-mi poza prin pm sau fa cerere.
@nmk Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 sigur, da-mi poza prin pm sau fa cerere. Imi faci si mie pe avatarul care il am sa scrie in colt jos @NMK , dar sa fie foarte frumos , si poti face si semnaturii?:)
Mr.Danutu Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ultima pare ce-a mai reusita incearca sa adaugi texturi noi si un border transparent!
Caddy Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 un logo simplu pentru comunitate, facut rapid: anmk: Ultima pare ce-a mai reusita incearca sa adaugi texturi noi si un border transparent! asta am si facut :P Frate, eu unu zic să sunt bestiale. Astea au acel ceva ;) Gj. multam fain!
xBoRn Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Frate, eu unu zic să sunt bestiale. Astea au acel ceva ;) Gj.
Catal1n Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Sunt frumoase , dar vad ca inca nu s-a creat gradul de 'DESIGNER' :|
@nmk Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 un logo simplu, facut rapid: anmk: asta am si facut :P multam fain! Iti multumesc din inima pentru acest avatar frumos! Cel mai bun Designer!
Mr.Jaks Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 un logo simplu, facut rapid: anmk: asta am si facut :P multam fain! Super tare, tac pac, si un avatar "smecher" si o semnatura misto. Iar aia cu LP, Awesome!
Caddy Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Sunt frumoase , dar vad ca inca nu s-a creat gradul de 'DESIGNER' :| chiar e nevoie de o sectiune ps (cereri lucrari/designer, resurse s.a.m.d) si rankul designer. Iti multumesc din inima pentru acest avatar frumos! Cel mai bun Designer! cu multa placere. @ mersi tuturor, ma bucur ca v-au placut. Imi poti face si o semnatura zicand @nmk si cv cu corleone si bugged :) te implor esti cel mai tare care am vazut pana acuma! Sau o semnatura cu @nmk cu bugged:) iti voi face diseara, si ca sa stii ce fac eu la un avatar sau o semnatura nu-i mare lucru, sunt o multime de designeri mult peste mine.
@nmk Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Imi poti face si o semnatura zicand @nmk si cv cu corleone si bugged :) te implor esti cel mai tare care am vazut pana acuma! Sau o semnatura cu @nmk cu bugged:) chiar e nevoie de o sectiune ps (cereri lucrari/designer, resurse s.a.m.d) si rankul designer. cu multa placere. @ mersi tuturor, ma bucur ca v-au placut.
MyhaytzaCJ Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 n-am mai lucrat de ceva vreme in ps, o sa revin cu mai multe. Foarte frumoase lucrari . Daca te rog imi poti face si mie un avatar?
ZERS Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Foarte interesante lucrari . Te descurci foarte bine , felicitari
tikitaka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 faine .. specialitatea stockuri sa inteleg :)) iti recomand si tutoriale pe render te vor ajuta pe viitor
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.