Jump to content

Bug la car jacker

Teodorescu Catalin

Recommended Posts

Posted

Pai... nu dispare, da' nici 2 minute nu trebuie sa astepti pana la al 2-lea /dropcar?

Posted

Sigur ca da, nici nu a abuzat baiatu :)) !

Zic sincer,si eu cateodata mai abuzez de BUG.Da fiecare player abuzeaza.Deci ...:))

Posted

Frate nici in viata nu esti 100% corect, abuzezi de o pila de cineva cu functie ca sa rezolvi ceva sau sa te scoti asa ca lasati-o mai moale cu abuzu asta ca pana la urma toata admini stiu de el nu va mai agitati atat + ca tot 2 minute trebuie sa astepti,timp in care facei rost oricum de o masina sa o aduci deci nu va chiar asa de grav bug-u asta ;).

Posted

Frate nici in viata nu esti 100% corect, abuzezi de o pila de cineva cu functie ca sa rezolvi ceva sau sa te scoti asa ca lasati-o mai moale cu abuzu asta ca pana la urma toata admini stiu de el nu va mai agitati atat + ca tot 2 minute trebuie sa astepti,timp in care facei rost oricum de o masina sa o aduci deci nu va chiar asa de grav bug-u asta ;).

+ ca nu este o regula clara in regulamentul serverului care sa interzica abuzarea de buguri, "BUG ABUSE", desi ar trebui pusa cat de curand.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.