Teodorescu Catalin Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Descriere Bug:Deci daca vii cu un tir de la trucker si il pui la drop merge la infinit,dai drop te da jos si iti da 20k,oricat ai face tiru nu dispareDovezi: il am martor pe deniis,lui iam prezentat prima oara bugul
Maceasa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Daca si tu abuzezi de asta,pentru ce ai mai facut POST? Toti abuzeaza de acest BUG.
Swagger Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Frate voi abuzati de acest bug , dar tot voi il postati ? Adevarati oameni pe server...
Teodorescu Catalin Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 cu ce am abuzat ma nabetule? ca l-am postat pe forum,daca vream facem sute de kk noaptea dar numai avea niciun farmec sa joc
LeR Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Pai... nu dispare, da' nici 2 minute nu trebuie sa astepti pana la al 2-lea /dropcar?
Maceasa Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Sigur ca da, nici nu a abuzat baiatu :)) ! Zic sincer,si eu cateodata mai abuzez de BUG.Da fiecare player abuzeaza.Deci ...:))
VIBER Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Frate nici in viata nu esti 100% corect, abuzezi de o pila de cineva cu functie ca sa rezolvi ceva sau sa te scoti asa ca lasati-o mai moale cu abuzu asta ca pana la urma toata admini stiu de el nu va mai agitati atat + ca tot 2 minute trebuie sa astepti,timp in care facei rost oricum de o masina sa o aduci deci nu va chiar asa de grav bug-u asta ;).
Mr.Jaks Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Frate nici in viata nu esti 100% corect, abuzezi de o pila de cineva cu functie ca sa rezolvi ceva sau sa te scoti asa ca lasati-o mai moale cu abuzu asta ca pana la urma toata admini stiu de el nu va mai agitati atat + ca tot 2 minute trebuie sa astepti,timp in care facei rost oricum de o masina sa o aduci deci nu va chiar asa de grav bug-u asta ;). + ca nu este o regula clara in regulamentul serverului care sa interzica abuzarea de buguri, "BUG ABUSE", desi ar trebui pusa cat de curand.
Alex Bogdan Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Cum a spus si VIBER tot 2 min trb sa astepti decat sa astept acolo fara rost mai bine merg sa caut niste masini pentru drop
SucAAr Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nu este nici un bug ! Poti face asa cu orice masina, mai putin cele personale
VIBER Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 N-ai inteles ce a zis omu, stai jos nota 2 :lol: :lol:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.