SPIKE Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Nick-ul tau: TheSpikeLevel-ul detinut: 14Nick-ul celui reclamat: Luciano.CaponeO descriere a situatiei: E si el .Caponica injura, il invata bine "astia mai mari" alde Alexander.Capone, Jack.Capone.Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/3vyr3jxm/
Alexander.Capone Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 OMFG. Intraţi pe freq-ul nostru de clan să vedeţi ce vorbim, să vedeţi tacticile noastre de war, şi pe urmă vă întrebaţi de ce vă înjură omul?! Sunteţi nişte nimicuri bă, îmi provocaţi silă şi mă indispuneţi total când vă văd. Ieşiti dracu de pe server, sunteţi de umplutură pe server-ul ăsta, căutaţi playeri nevinovaţi, îi provocaţi apoi le faceţi post. Din cauza voastră se lasă playeri mari ai server-ului, din cauza voastră este România aşa, probabil aşa faceţi şi în realitate, ciorilor. Sunteţi nişte ţigani veniţi din şatră puşi pe scandal, vă etalaţi ciocatele şi fustele iar în Logan băgaţi Nicolae Guţă la maxim. Vai de voi, îmi e ruşine că joc cu nişte ţigani pe server, îmi e ruşine că acest server are aşa playeri care trag server-ul în jos.
Kunter.Capone Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Bravo ba TheSpike, sunteti tari iati facut post lu Luciano.Capone yee, sunteti tari nota 10+,si cum o zis si Jack, mai aveti de :) pana sa ajungeti voi smecheri la nivelul nostru.
SPIKE Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Intram sa vedem cat de prosti sunteti, cum am intrat ati si inceput sa injurati..
Kunter.Capone Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Limba romana e grea stiu..., dupa cum vad 1 teo injurat nu 2,3,4 :)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.