Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca tot am inceput sa discutam despre GTA V, fiind un mare fan al acestei serii, va prezint Box Art-ul dezvaluit de cei de la Rockstar.[cum va arata cutia/coperta jocului.]:

box-art_2.jpg

• Upvote 1
Posted

Smecher..sper sa apara cat mai repede.

Apare pe 17 septembrie pentru Console.

Abia astept sa imi pun iar Xbox-u' la treaba.^^

Posted

Iti ia ochii grafica asta..cred ca si gameplay-ul este foarte reusit.

Din cate am citi pana acum, exista numeroase activitati, de la jucat tenis de cap, pana la intreceri cu quadurile pe munte, sau la sky-diving.

GTA V va fi cel mai mare Gta de pana acum, cu o "lume" imensa:

"Los Santos is bigger than the worlds of Red Dead Redemption, San Andreas, and Grand Theft Auto IV combined,"

Pe calculator cand apare Jocul?

Inca nu se stie, daca va aparea pentru PC.

Posted

Superb dobermanul ala de pe coperta :X. (Si eu am un doberman) Oare o sa existe si caini in GTA V? :D ?

Posted

Superb dobermanul ala de pe coperta :X. (Si eu am un doberman) Oare o sa existe si caini in GTA V? :D ?

Da, a fost confirmat de cei de la Rockstar, ca vor fi si animale.

Posted

Tu iti dai seama cum ar fi sa joci jocu ala cum jucam noi acum samp.. bai frate nici nu vreau sa ma gandesc cat de tare ar fi :o :o :wub:

Posted

Tu iti dai seama cum ar fi sa joci jocu ala cum jucam noi acum samp.. bai frate nici nu vreau sa ma gandesc cat de tare ar fi :o :o :wub:

Ar fi extraordinar, ai putea avea o gramada de posibilitati, dar pentru asa ceva e foarte mult de munca.. Dar macar sa "visam" avem voie.  :lol:  :D

Posted

Stai linistit ca o sa se faca si multiplayer, deja sunt niste zvonuri ca e si singleplayer si multiplayer, ar fi ceva sa faca tot cei de la rockstars asta.. doar ca problema e, cred ca o sa apara cam greu pe net..

Posted

Stai linistit ca o sa se faca si multiplayer, deja sunt niste zvonuri ca e si singleplayer si multiplayer, ar fi ceva sa faca tot cei de la rockstars asta.. doar ca problema e, cred ca o sa apara cam greu pe net..

Multiplayer are, dar nu in genul Roleplay, cum jucam noi.

Posted

Abia astept să apară, si sa-l joc, daca trailerul arta super, deja imi dau seama ca va fi cel mai bun joc al anului 2013 fara nici o grija, speram ca bugged  isi va deschide si un server GTA V multiplayer.

Posted

Eu abia astept sa apara pe PS3,cand apare mi'l cumpar,macar dau 3 mils pe un joc belea.Plus ca am terminat si GTA IV pe PS3.Deci GTA V No.1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.