Mr.Jaks Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Daca tot am inceput sa discutam despre GTA V, fiind un mare fan al acestei serii, va prezint Box Art-ul dezvaluit de cei de la Rockstar.[cum va arata cutia/coperta jocului.]: 1
Mr.Jaks Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Aici gasiti cateva ScreenShot-uri noi, dupa parerea mea asta o sa fie cel mai tare GTA din serie, can't wait for it!!: http://news.cnet.com/2300-17938_105-10013481-1.html
Cristicaua Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Iti ia ochii grafica asta..cred ca si gameplay-ul este foarte reusit.
Mr.Jaks Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Smecher..sper sa apara cat mai repede. Apare pe 17 septembrie pentru Console. Abia astept sa imi pun iar Xbox-u' la treaba.^^
Mr.Jaks Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Iti ia ochii grafica asta..cred ca si gameplay-ul este foarte reusit. Din cate am citi pana acum, exista numeroase activitati, de la jucat tenis de cap, pana la intreceri cu quadurile pe munte, sau la sky-diving. GTA V va fi cel mai mare Gta de pana acum, cu o "lume" imensa: "Los Santos is bigger than the worlds of Red Dead Redemption, San Andreas, and Grand Theft Auto IV combined," Pe calculator cand apare Jocul? Inca nu se stie, daca va aparea pentru PC.
Cristicaua Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Trailers: Nu mai am rabdare.Abea astept sa-l joc :o
Mr.Jaks Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Jocu Anului 2013 , Fara indoila ! you can bet on that!
AirSurfer Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Superb dobermanul ala de pe coperta :X. (Si eu am un doberman) Oare o sa existe si caini in GTA V? :D ?
Mr.Jaks Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Superb dobermanul ala de pe coperta :X. (Si eu am un doberman) Oare o sa existe si caini in GTA V? :D ? Da, a fost confirmat de cei de la Rockstar, ca vor fi si animale.
viciu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Abia astept sa lanseze jocul, tre sa ne pregatim sa deschidem si un server de GTA V.. :))
Mr.Jaks Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Abia astept sa lanseze jocul, tre sa ne pregatim sa deschidem si un server de GTA V.. :)) Categoric! :lol:
viciu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Tu iti dai seama cum ar fi sa joci jocu ala cum jucam noi acum samp.. bai frate nici nu vreau sa ma gandesc cat de tare ar fi :o :o :wub:
Mr.Jaks Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Tu iti dai seama cum ar fi sa joci jocu ala cum jucam noi acum samp.. bai frate nici nu vreau sa ma gandesc cat de tare ar fi :o :o :wub: Ar fi extraordinar, ai putea avea o gramada de posibilitati, dar pentru asa ceva e foarte mult de munca.. Dar macar sa "visam" avem voie. :lol: :D
viciu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Stai linistit ca o sa se faca si multiplayer, deja sunt niste zvonuri ca e si singleplayer si multiplayer, ar fi ceva sa faca tot cei de la rockstars asta.. doar ca problema e, cred ca o sa apara cam greu pe net..
Mr.Jaks Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Stai linistit ca o sa se faca si multiplayer, deja sunt niste zvonuri ca e si singleplayer si multiplayer, ar fi ceva sa faca tot cei de la rockstars asta.. doar ca problema e, cred ca o sa apara cam greu pe net.. Multiplayer are, dar nu in genul Roleplay, cum jucam noi.
viciu Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Da, zicea ca e gen call of duty.. vedem noi cand se lanseaza..
Kunter.Capone Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Abia astept să apară, si sa-l joc, daca trailerul arta super, deja imi dau seama ca va fi cel mai bun joc al anului 2013 fara nici o grija, speram ca bugged isi va deschide si un server GTA V multiplayer.
Maceasa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Eu abia astept sa apara pe PS3,cand apare mi'l cumpar,macar dau 3 mils pe un joc belea.Plus ca am terminat si GTA IV pe PS3.Deci GTA V No.1
Recommended Posts