FellDanger Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Nick-ul tau:FellDanger Nick-ul celui reclamat:viciu Detali(+poze,video,etc):http://tinypic.com/r/dynck7/6 http://tinypic.com/r/wjzzmv/6 Alte precizari:Ma dat afara cu 20/20 Fp si am avut o saptamana si ceva in factiune.Doresc ca viciu sa fie sanctionat si mie sa mi se ia Fp-urile. Viciule se vede clar in ce interval de timp tiam zis asta duar ma rugam frumos sa ma scoti afara . Tea durut mana sa ma scoti ?Fara fp. Si viciule pentru mine mi se pare putin 20 ore dar pt tine? Si in plus e cam naspa sa stai 20 ore ca civil cand sti ca poti intra in alta factiune.Tu cum teai simti sa stai 20 ore asa duar de pomana?,Eu am faost aproape cel mai activ din tuata factiunea ta si duar sa ma demiti tiam cerut.Cu respect FellDanger!
viciu Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Ai fost scos cu FP deparece mi'ai stricat sedinta. Ai facut spam pe /r in timp ce eu ma chinuiam sa imi tin sedinta cu membrii, te'am atentionat sa incetetezi dar deageaba. Sa sti ca dupa ce faci cerere demisie nu esti liber sa faci ce vrei, totusi atata timp cat esti intr'o factiune comporta'te ca atare, fi civilizat si respecta pe cei cu care iti petreci timpul jucand. Acum vedem ce zice tibi dar te'am scos cu FP pentru ca am avut motiv nu deageaba. Dovada ( logurile ): Prima data cand ai intervenit peste mine: [07:06:29] ** Detectiv FellDanger: viciu esti, over. [07:06:43] ** Detectiv FellDanger: da dar stai, over. [07:07:07] ** Detectiv FellDanger: viciu, over. [07:07:11] ** Detectiv FellDanger: ma socti te rog?, over. [07:07:14] ** Detectiv FellDanger: am 1 sapt, over. [07:07:24] ** Detectiv FellDanger: vreau sa ies, over. [07:07:33] ** Detectiv FellDanger: fac demisie?, over. [07:07:51] ** Detectiv FellDanger: fac acuma demisia, over. Dupa ce am dat rankurile ai inceput iar: [07:09:59] ** Detectiv FellDanger: gata scautema, over. [07:10:05] ** Detectiv FellDanger: scuatema, over. [07:10:08] ** Detectiv FellDanger: am facut demisie, over. [07:13:26] ** Detectiv FellDanger: viciu scuatema azi, over. Dupa ce am dar salariile am venit la HQ si imi tot trimiteai pe /w mesaje: [07:25:44] {CECECE}FellDanger:{CECECE} Ma demiti te rog dar fara Fp? [07:26:30] {CECECE}FellDanger:{CECECE} MA DEMITI TE ROG DAR FARA FP? [07:27:07] FellDanger whispers: acuma daca se puate [07:28:02] {CECECE}FellDanger:{CECECE} viciu [07:28:09] {CECECE}FellDanger:{CECECE} viciu [07:28:22] {CECECE}FellDanger:{CECECE} demitema te rog Mai sunt multe dar nu le mai caut. Tu gandeste'te, eu cu 30 oameni acolo ma chinui sa le dau salriile si rankurile, ma chinui sa le explic una alta iar tu ma stresezi cu demisia ta, ma daca nu iti ziceam de cateva ori sa incetezi dar asa.. Si am zis clar de la inceput ca, cine vorbeste peste mine si imi strica discursul si ce vreau sa mai spun are FW, si totusi nu am dat nici'un FW.. Eu v'am respectat pe toti, v'am ascultat la sfarsit intrebarile, la fel cer si eu de la voi dar vad ca nu se poate.
Tibi Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Avea 7 zile, trebuia demis fara FP. alea nu-s dovezi sa demiti cu FP, nici macar nu te-ai deranjat sa faci o amarata de poza, am impresia ca nu-ti pasa, din aceasta cauza la urmatoarea greseala de genul in urmatoarele 10 zile o sa fim nevoiti sa te inlocuim (ai 2/3 warnuri la lider). @@FellDanger, ti-am sters FP-ul, ce mai ramasese din el.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.