glockftw Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Salut , nu stiu exact daca este bug sau nu dar am observat cand mergi sa iti tunezi masina , intri cu ea in garaj si te duci sa ii pui Square hood vent , ok pana aici e totul bine , dar cand mergi acasa si dai /park si dupa /towcar numai iti apare acele chesti pe capota ( Square hood vent ) adica nu raman salvate.
glockftw Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Nu dai /parkcar ci [/park]! Acea comandă nu există. am scris gresit , am editat.
xBoRn Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Eu văd că totul e-nregulă... Adică înafară de acel acoperiș deasupra mașinii, totul e bine. Ce nu-i bun?
glockftw Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Ai citit macar ce am zis mai sus ? In prima poza este masina cum am tunato eu cu Square hood vent pe capota , dupa ce am dat [/park] au disparut , e greu sa intelegi ?
xBoRn Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Băi sunteți penibili unii... Mnoah, numai comentez ... @ rămâne pe tine.
Shad0w Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Probabil ai dreptate. Mutat la buguri confirmate. O sa fie rezolvat in viitor. Bug confirmat. O sa fie rezolvat in curand.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.