Jump to content

injuraturi nu se poate asa cv

Buky

Recommended Posts

Posted

Din pacate pe zi ce trece, apar tot mai multi 'derbedei' de 12 ani care injura mai rau ca tiganii.  

El saracu nu a vazut p***a in viata lui, dar el isi baga p**a in tot, trist. De era dupa mine pentru asa ceva 'Ban Permanent'.

Posted

Ce copil de 12 ani,astia au 7 ani,deabia stiu sa il faca pe "A",ce sa ceri la tara asta.ROMANIA e de c****.Asta e,daca stiam perfect ENGLEZA,plecam din ROMANIA si faceam liceu in Anglia/America.

Posted

Asta e facut pt alocatie,daca era masa pe moarte.Se caca pe el,era deja un c**** de om.Daca era mata pe moarte ce mai ziceai "Export"?

Sa te vedem pe tn in locu lu baiatu asta,comportament de misogin.Dute ba la cimitir la 12 noapte si trageti'o cu fantomele.

@@Buky Imi pare rau de problema ta,da ce sa ceri unui copil prost si m***t.

Daca era maicamea in situatia asta,te distrugeam panarama de om,erai deja facut pt prostitutie.

Ce copi de 12 ani,astia au 7 ani,deabia stiu sa il faca pe "A",ce sa ceri la tara asta.ROMANIA e de c****.Asta e,daca stiam perfect ENGLEZA,plecam din ROMANIA si faceam liceu in Anglia/America.

Mare dreptate ! Problema e ca se injura in ultimu hal pe server, si se va injura de acum in colo, pana cand Tibi/Shad9w nu pun in regulament (Limbaj deosebit de grav)= Ban Permanent nu o sa se rezolve nimic. In ridmu asta o sa se ajunga foarte foarte rau! O sa iesi din casa si te trezesti ca te f**e unu si altu in gura, si ei inca sug lapte din 'tatza mamicii' Repet de era dupa mine, Ban Permanent fara sa ma uit la ss.

Posted

Multi dupa acest sv accepta sa fiu jigniti,si dupa fac gura ca l'a injurat X si Y.Ar trebui sa se faca cv in privinta cu asta.

Posted

Multi dupa acest sv accepta sa fiu jigniti,si dupa fac gura ca l'a injurat X si Y.Ar trebui sa se faca cv in privinta cu asta.

Cel mai corect zic io, si cred ca si o mare parte dintre playeri ar zice la fel, pentru LIMBAJ sa se dea Permanent. 

Hai ca inteleg ca faci DM, face parte din distractia jocului, inteleg ca tai o TEAPA,e ceva normal face parte din economie si e legat 100% de joc, dar ! De ce sa injuri de morti, mama, tata, (familie) Ce au ei cu jocu asta ? Cred ca singuru 'defect' al serverului ar fi LIMBAJU . 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.