Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Un hitman avea contract pe mine si a venit la noi in HQ, a inceput sa ma fugareasca in jurul la acel acvariu insa fara folos, nu m-a prins. Deodata mi-a venit "cavaleria", 2 taximetristi. L-am batut de 2 ori pe acel hitman, care nu a fost in stare sa-si faca contractul. La un momentdat, a inceput sa traga cu sniperul de la 2 metri distanta, crezand ca poate va face ceva, insa tot nu a fost in stare :)). Apoi m-am dus la jail sa ma aresteze. Acum sunt la jail si ma pregatesc sa-l umilesc iar.

dbWC6.png
B0kSJ.png
kzepO.png
iDMfu.png

73isB.png

8Ikgc.png

Edited by MirceA
Posted

Asta nu'mi place mie la liderii astia , n-am ce zice!

Ce vrei sa spui? Bai baiatule crezi ca eu bag in agentie pe bani :| ? Daca omu' a luat test cu 0/0 si test practic ok, eu nu am ce-i reprosa. Testul din regulament il poti citi dupa o hartie, in schimb cand este in misiune nu mai e asa usor cum pare pe acea hartie, devine stresant, curg apele dupa tine, faci infarct si uiti regulamentul, cel putin asa cred. Cand ai sa vezi scris in regulament "contractele se fac dupa masina victimei si de la 2m" atunci sa comentezi. Ce pot eu sa fac mai mult decat sa demis sau sa sanctionez cu FW membrul care greseste? Nu am de unde sa stiu eu ca el stie sau nu sa faca un contract silentios. Are doar 2-3 ore in factiune, garantez eu ca nu mai greseste ca daca o mai face l-am spart :-w

Da ba ?

Posted

Ce vrei sa spui? Bai baiatule crezi ca eu bag in agentie pe bani :| ? Daca omu' a luat test cu 0/0 si test practic ok, eu nu am ce-i reprosa. Testul din regulament il poti citi dupa o hartie, in schimb cand este in misiune nu mai e asa usor cum pare pe acea hartie, devine stresant, curg apele dupa tine, faci infarct si uiti regulamentul, cel putin asa cred. Cand ai sa vezi scris in regulament "contractele se fac dupa masina victimei si de la 2m" atunci sa comentezi. Ce pot eu sa fac mai mult decat sa demis sau sa sanctionez cu FW membrul care greseste? Nu am de unde sa stiu eu ca el stie sau nu sa faca un contract silentios. Are doar 2-3 ore in factiune, garantez eu ca nu mai greseste ca daca o mai face l-am spart :-w

Da ba ?

+1.

Multi nu inteleg asta.

• Upvote 1
Posted

Daca eram eu va dadeam scurt si la obiect cate un fulger la fiecare, iar daca iti chemai cavaleria puteau sa fie si 30, il chemam pe fratele meu Lucyfer666 zis Tunet si va anihilam ca pe niste mutanti 

Posted

Daca eram eu va dadeam scurt si la obiect cate un fulger la fiecare, iar daca iti chemai cavaleria puteau sa fie si 30, il chemam pe fratele meu Lucyfer666 zis Tunet si va anihilam ca pe niste mutanti 

Zis cum ? :))) =)) GG

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.