MirceA Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) Un hitman avea contract pe mine si a venit la noi in HQ, a inceput sa ma fugareasca in jurul la acel acvariu insa fara folos, nu m-a prins. Deodata mi-a venit "cavaleria", 2 taximetristi. L-am batut de 2 ori pe acel hitman, care nu a fost in stare sa-si faca contractul. La un momentdat, a inceput sa traga cu sniperul de la 2 metri distanta, crezand ca poate va face ceva, insa tot nu a fost in stare :)). Apoi m-am dus la jail sa ma aresteze. Acum sunt la jail si ma pregatesc sa-l umilesc iar. Edited April 6, 2013 by MirceA
Catal1n Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Acum observ ca unii hitmani duc la capat contractele langa tine ..in regulament scrie clar minim 20 de metrii fata de victima.
xBoRn Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Și tot așa, Smoke ai grijă pe cn recrutezi :)) OFF: Alt fan, gg @@Alynush02 | Toți plagiatorii posibili...
MirceA Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 @@iSmoke: ia uite pe cine am gasit la jail mai tarziu. Singurul hitman de acolo:
Catal1n Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Asta nu'mi place mie la liderii astia , n-am ce zice!
Catal1n Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Așa e, eu eram, înca sunt in faza de teste... Uite un sfat bun , lasa-te de H.A !Se vede ca nu-i de tine .Fara suparare !
Explozive_Chocolate Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 BodaneLL best Hitman ever... ( yeah sure ) .
iSmoke Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Asta nu'mi place mie la liderii astia , n-am ce zice! Ce vrei sa spui? Bai baiatule crezi ca eu bag in agentie pe bani :| ? Daca omu' a luat test cu 0/0 si test practic ok, eu nu am ce-i reprosa. Testul din regulament il poti citi dupa o hartie, in schimb cand este in misiune nu mai e asa usor cum pare pe acea hartie, devine stresant, curg apele dupa tine, faci infarct si uiti regulamentul, cel putin asa cred. Cand ai sa vezi scris in regulament "contractele se fac dupa masina victimei si de la 2m" atunci sa comentezi. Ce pot eu sa fac mai mult decat sa demis sau sa sanctionez cu FW membrul care greseste? Nu am de unde sa stiu eu ca el stie sau nu sa faca un contract silentios. Are doar 2-3 ore in factiune, garantez eu ca nu mai greseste ca daca o mai face l-am spart :-w Da ba ?
zBubbleZ Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 iSmoke stie sa-i sanctioneze,dar multi hitmani am vazut si eu,trag cu sniper din fata ta,sau fug cu cutitul dupa tine:))
GeorgeOutlaw Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Poate avea emotii ma... nu toti se pricep sa fie asasini...
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) Poate avea emotii ma... nu toti se pricep sa fie asasini... +1 Asasinii se nasc asasini. Edited April 7, 2013 by Theogritzi2
RIPZOR Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Mda , avea sanse sa il omoare pe Mircea insa nu a facuto si app Mircea ramai dator :))
Mr.Jaks Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ce vrei sa spui? Bai baiatule crezi ca eu bag in agentie pe bani :| ? Daca omu' a luat test cu 0/0 si test practic ok, eu nu am ce-i reprosa. Testul din regulament il poti citi dupa o hartie, in schimb cand este in misiune nu mai e asa usor cum pare pe acea hartie, devine stresant, curg apele dupa tine, faci infarct si uiti regulamentul, cel putin asa cred. Cand ai sa vezi scris in regulament "contractele se fac dupa masina victimei si de la 2m" atunci sa comentezi. Ce pot eu sa fac mai mult decat sa demis sau sa sanctionez cu FW membrul care greseste? Nu am de unde sa stiu eu ca el stie sau nu sa faca un contract silentios. Are doar 2-3 ore in factiune, garantez eu ca nu mai greseste ca daca o mai face l-am spart :-w Da ba ? +1. Multi nu inteleg asta. 1
SucAAr Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Daca eram eu va dadeam scurt si la obiect cate un fulger la fiecare, iar daca iti chemai cavaleria puteau sa fie si 30, il chemam pe fratele meu Lucyfer666 zis Tunet si va anihilam ca pe niste mutanti
sendysss Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Daca eram eu va dadeam scurt si la obiect cate un fulger la fiecare, iar daca iti chemai cavaleria puteau sa fie si 30, il chemam pe fratele meu Lucyfer666 zis Tunet si va anihilam ca pe niste mutanti Zis cum ? :))) =)) GG
Recommended Posts