Mr.Jaks Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Red Dead Redemption[RDR], un console exclusive, de la Rockstar Games, un GTA in vestul salbatic. Grafica exceptionala, va spun din experienta proprie, gameplay de invidiat, un story care te va tine mereu lipit de controlleru' consolei. Poftim un "Short Film", sa intelegeti despre ce e vorba si un review in limba romana: Este un joc, must play, care trebuie sa il jucati neaparat! Astept pareri.
Alex Bogdan Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) L-am terminat acum ceva timp pe PS3 mi-a placut foarte mult cum au reusit sa redea vestul salbatic. Idea de Open-World in vestul salbatic fiind una buna ,dar nu sunt foarte multe jocuri care sa o foloseasca. Jocul ofera multe ore de Gampley avand Side Quests si Mini Games foarte bune, pe langa povestea principala care si asa est foarte lunga si buna din punct de vedere narativ Edit : Chiar si DLC-ul Undead Nightmare este unul dintre putinele DLC-uri care chair sunt bune si isi merita banii. Sfatul meu este sa cumparati varianta "Game of The Year" daca o gasiti undeva credetima isi merita banii Edited April 6, 2013 by DarkKiller230
xAlecs Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Frumoasa Istoria jocului , Grafica perfecta FULL HD .. Am ajuns la sfarsit de vro 2-3 ori . Tot nu ma satur !
xBoRn Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 E bestial jocul și grafica. Și îmi place tema aleasă, adică acțiunea se petrece undeva in vestul sălbatic.
Mr.Jaks Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 E bestial jocul și grafica. Și îmi place tema aleasă, adică acțiunea se petrece undeva in vestul sălbatic. Imagineaza-ti o varianta cu Pirati, facuta tot de Rockstar, ar fi si mai tare. :lol: Frumoasa Istoria jocului , Grafica perfecta FULL HD .. Am ajuns la sfarsit de vro 2-3 ori . Tot nu ma satur ! Urasc faptul ca "Eroul" principal moare..
xBoRn Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ar fi super, acum să vedem ce mai scot băieții de la RockStar.
xAlecs Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Imagineaza-ti o varianta cu Pirati, facuta tot de Rockstar, ar fi si mai tare. :lol: Urasc faptul ca "Eroul" principal moare.. Bine ai venit in ''Realitate'' !
AirSurfer Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Chiar e super jocul. Cel mai mult apreciez peisajul in care se desfasoara!
Mr.Jaks Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Chiar e super jocul. Cel mai mult apreciez peisajul in care se desfasoara! Mai ales cand rasare sau apune soarele, sau prin Mexic.. L-am terminat de 5 ori pana acum dar tot nu ma satur sa ma plimb cu "martoaga" prin desert. :lol:
Recommended Posts