Jump to content

Reclamatie lider IVAZEW

Jonny

Recommended Posts

Posted

Nick-ul tau: Jonny

Nick-ul celui reclamat: IVAZEW

Detalii (+ poze, video, etc.): Face C-BUG si mai da si /report`uri tampite ca vezi Doamne el face scroll si nu stiu ce, dar daca te uiti chiar la inceput sa vede cand apasa C si se apleaca caracteru..imi pare rau ca nu am apucat sa filmez mai mult dar este timp..

Posted

Nick-ul tau: Jonny

Nick-ul celui reclamat: IVAZEW

Detalii (+ poze, video, etc.): Face C-BUG si mai da si /report`uri tampite ca vezi Doamne el face scroll si nu stiu ce, dar daca te uiti chiar la inceput sa vede cand apasa C si se apleaca caracteru..imi pare rau ca nu am apucat sa filmez mai mult dar este timp..

Unde se vede c bug am si eu o intrebare alta e cand dai scroll sa schimbi arma si sa te lasi in jos sa te feresti de hit alta e cand iti iau tot hp cu tot cu armura in 2 sec ca in cazul cu fanta sa fim seriosi....

Off topic : Copile ia-ti frumos o minge si dute afara linistit nu mai stresa pe altii.. ca din cauza copiilor ca tine lumea se lasa de server si pacat de server ca e boboc ...

Posted

OFF:Vreau si eu un film asa cu mine. Imi faci?

ON:Tu stii macar ce e ala c-bug?

ti se pare ca burta facea asa?
Posted

N-a prea facut C-Bug acolo, se vede ca apasa odata tasta C, si atat, nici macar n-a tras in momentul ala. Ala nu e C-Bug.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.