Jonny Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Nick-ul tau: Jonny Nick-ul celui reclamat: IVAZEW Detalii (+ poze, video, etc.): Face C-BUG si mai da si /report`uri tampite ca vezi Doamne el face scroll si nu stiu ce, dar daca te uiti chiar la inceput sa vede cand apasa C si se apleaca caracteru..imi pare rau ca nu am apucat sa filmez mai mult dar este timp..
Iva Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Nick-ul tau: Jonny Nick-ul celui reclamat: IVAZEW Detalii (+ poze, video, etc.): Face C-BUG si mai da si /report`uri tampite ca vezi Doamne el face scroll si nu stiu ce, dar daca te uiti chiar la inceput sa vede cand apasa C si se apleaca caracteru..imi pare rau ca nu am apucat sa filmez mai mult dar este timp.. Unde se vede c bug am si eu o intrebare alta e cand dai scroll sa schimbi arma si sa te lasi in jos sa te feresti de hit alta e cand iti iau tot hp cu tot cu armura in 2 sec ca in cazul cu fanta sa fim seriosi.... Off topic : Copile ia-ti frumos o minge si dute afara linistit nu mai stresa pe altii.. ca din cauza copiilor ca tine lumea se lasa de server si pacat de server ca e boboc ...
Axe Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 OFF:Vreau si eu un film asa cu mine. Imi faci? ON:Tu stii macar ce e ala c-bug? ti se pare ca burta facea asa?
Tibi Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 N-a prea facut C-Bug acolo, se vede ca apasa odata tasta C, si atat, nici macar n-a tras in momentul ala. Ala nu e C-Bug.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.