Jump to content

Reclamatie Nexus/Secret + membrii grove - stau pe cladire SUS

BlackOutCRYS

Recommended Posts

Posted

Nick-ul tau: BlackOutCRYS.
Level-ul detinut: 10
Nick-ul celui reclamat: NEXUS + ceilalti membrii grove
O descriere a situatiei: la war-ul de pe turful 27 stateau pe o cladire accesibila doar cu heli .  din clipul de mai jos reiese ca doar un rank 5+ al lor putea sa fie acolo , il da de gol skin-ul .
Dovezi (poze, video, etc.) : 

Claritatea clipului nu e prea mare , dati pe 720p si se intelege ceva . 

Posted

Nick-ul tau: BlackOutCRYS.

Level-ul detinut: 10

Nick-ul celui reclamat: ori Secret. ori Nexus + ceilalti membrii grove

O descriere a situatiei: la war-ul de pe turful 27 stateau pe o cladire accesibila doar cu heli .  din clipul de mai jos reiese ca doar un rank 5+ al lor putea sa fie acolo , il da de gol skin-ul .

Dovezi (poze, video, etc.) : acum se uploadeza clip-ul , revin cu edit

Ma baiete ma confunzi, eu debea acum am venit acasa, iti recomand http://www.novaoptic.ro/ poti intreba toti membri cand a intrat secret...

Posted

Da. Era Nexus. In orice caz era skinu de Caesar sau CJ. Cine are 1 din aceste 2 skinuri?

Off:Reclamatia nu a facut-o la grove reclamatii pentru ca Time nu ar fi bagat-o in seama.

Posted

Ma baiete ma confunzi, eu debea acum am venit acasa, iti recomand http://www.novaoptic.ro/ poti intreba toti membri cand a intrat secret...

Nu va stiu programul , din skin-ul pe care l-am vazut am dedus ca erai tu sau Nexus . Time nu era deoarece stiu ca l-am vazut pe pamant cu cateva secunde inainte sa va vad pe voi . Atunci era Nexus . 

Posted

@@Desole Ce-i ala "warm" ? Erai cu maica-ta langa tine cand tu uitai la clip si nu te mai lasa la sa-mp ... ?  

Vorbesc oricum cu cine-mi permit , in factiune nu este nimeni deranjat de limbajul meu . pwp 

@@Nexus "Total members: 29"

Posted

@@Desole Ce-i ala "warm" ? Erai cu maica-ta langa tine cand tu uitai la clip si nu te mai lasa la sa-mp ... ?  

Vorbesc oricum cu cine-mi permit , in factiune nu este nimeni deranjat de limbajul meu . pwp 

@@Nexus "Total members: 29"

Ba prietene stai in banca ta..sa nu ma pun sa te injur ca imi e ca te fac sa plangi!

Posted

Ba prietene stai in banca ta..sa nu ma pun sa te injur ca imi e ca te fac sa plangi!

Bine boss , vezi sa nu ma bati . Iti garantez ca te pot injura o ora intreaga , fara sa ma repet ... daca vrei sa facem concurs :) . 

Posted

Sa nu mai adaugam ca vorbiti cu civili sa ne atace ;)

Civilii si fanul ala de Camataru, care doarme noaptea in pijamale verzi.

C!u$

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.