BlackOutCRYS Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nick-ul tau: BlackOutCRYS.Level-ul detinut: 10Nick-ul celui reclamat: NEXUS + ceilalti membrii groveO descriere a situatiei: la war-ul de pe turful 27 stateau pe o cladire accesibila doar cu heli . din clipul de mai jos reiese ca doar un rank 5+ al lor putea sa fie acolo , il da de gol skin-ul .Dovezi (poze, video, etc.) : Claritatea clipului nu e prea mare , dati pe 720p si se intelege ceva .
secrettt Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nick-ul tau: BlackOutCRYS. Level-ul detinut: 10 Nick-ul celui reclamat: ori Secret. ori Nexus + ceilalti membrii grove O descriere a situatiei: la war-ul de pe turful 27 stateau pe o cladire accesibila doar cu heli . din clipul de mai jos reiese ca doar un rank 5+ al lor putea sa fie acolo , il da de gol skin-ul . Dovezi (poze, video, etc.) : acum se uploadeza clip-ul , revin cu edit Ma baiete ma confunzi, eu debea acum am venit acasa, iti recomand http://www.novaoptic.ro/ poti intreba toti membri cand a intrat secret...
Axe Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Da. Era Nexus. In orice caz era skinu de Caesar sau CJ. Cine are 1 din aceste 2 skinuri? Off:Reclamatia nu a facut-o la grove reclamatii pentru ca Time nu ar fi bagat-o in seama.
BlackOutCRYS Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Ma baiete ma confunzi, eu debea acum am venit acasa, iti recomand http://www.novaoptic.ro/ poti intreba toti membri cand a intrat secret... Nu va stiu programul , din skin-ul pe care l-am vazut am dedus ca erai tu sau Nexus . Time nu era deoarece stiu ca l-am vazut pe pamant cu cateva secunde inainte sa va vad pe voi . Atunci era Nexus .
remuss Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Se vede clar in videoclip ca si-a dat seama ca il filmeaza si a fugit sa nu fie vazut, GG! C!u$
Nexus Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Seamana cu mine ! cine-i ala ? dai kill frate ! (daca poti) Si nu mai depasiti numarul de membri maxim in factiune !
BlackOutCRYS Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 @@Desole Ce-i ala "warm" ? Erai cu maica-ta langa tine cand tu uitai la clip si nu te mai lasa la sa-mp ... ? Vorbesc oricum cu cine-mi permit , in factiune nu este nimeni deranjat de limbajul meu . pwp @@Nexus "Total members: 29"
Maceasa Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Skin'ul de CJ il are Time si skin'ul de Cesar il are Secret sau Nexus,nu mai stiu sigur
xAlecs Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Sa nu mai adaugam ca vorbiti cu civili sa ne atace ;)
ViewS Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 @@Desole Ce-i ala "warm" ? Erai cu maica-ta langa tine cand tu uitai la clip si nu te mai lasa la sa-mp ... ? Vorbesc oricum cu cine-mi permit , in factiune nu este nimeni deranjat de limbajul meu . pwp @@Nexus "Total members: 29" Ba prietene stai in banca ta..sa nu ma pun sa te injur ca imi e ca te fac sa plangi!
BlackOutCRYS Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Ba prietene stai in banca ta..sa nu ma pun sa te injur ca imi e ca te fac sa plangi! Bine boss , vezi sa nu ma bati . Iti garantez ca te pot injura o ora intreaga , fara sa ma repet ... daca vrei sa facem concurs :) .
remuss Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Sa nu mai adaugam ca vorbiti cu civili sa ne atace ;) Civilii si fanul ala de Camataru, care doarme noaptea in pijamale verzi. C!u$
remuss Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Raspundem si noi la reclamatia asta? Sau va ganditi cum sa faceti sa nu primeasca nimic? :))
gigi333 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Nexux + ceilalti membri trebuiesc reclamati la factiunea din care fac parte.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.