Reptor Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Nick-ul tau:ReptorLevel-ul detinut:15Nick-ul celui reclamat:johnny_blueO descriere a situatiei:limbajDovezi (poze, video, etc.):
johnny_blue Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 reptor tu stii sa respecti lumea? eu stateam linistit si asteptam sa treaca 3 minute ca sa livrez remorca si vine reptor si incepe sa imi buseasca remorca si truckul.Mai ai si tupeu sa pui post dupa ce stii ca esti de vina.
Reptor Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Sa vad ss ca asa tooooooooata lumea pote sa zica ``gogonele``.Si nu inteleg de ce mai injurat
johnny_blue Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Dovada ca asteptam sa livrez remorca este ca la truckul de la mina nu se gasesc cisterne si se vede din ss-ul tau ca tirul tau era in contact cu al meu.Daca nu recunosti inseamna ca nu ai caracter.
Reptor Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 sa zicem cum spui tu da e normal sa ma injuri?
johnny_blue Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 De parca tu nu ai injurat pe nimeni niciodata si chiar daca nu as scrie tot te-as injura macar in gand pt ca eu pierd timp si nu imi convine.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.