Jump to content

Inselatorie

ZeuS

Recommended Posts

Posted

Nick-ul tau: Niku

Nick-ul celui reclamat: DeagleOnly

Dovezi: nu am deoarece fac facut acest topic de pe tel pt la pc nu imi merge forum...ma inselat cu o masina sa bagat peste appdata care vindea un rancher cu 9kk si el sa bagat si mi propus sa imi vand savana cu 9kk iar cand iam spus sa vina sa imi dea bani inapoi a zis k nu vrea k cica nu a facut nimic...plzzz faceti ceva am nevoie de aceii bani

Posted

Scz pt acest topic dar cand iam spus k am dat din greseala /accept car a lui dar dupa ce am vazut el iesise apoi cand a intrat iam zis sa vina sa-mi dea bani inapoi si sa isi ia masina,el a zis k cica nu e vina lui....pe scurt ma furat la banii deci nu e cinstit va rog faceti ceva pt k eu am muncit la truck de mi-au iesit ochii pt o suma de bani ca aceea....

Posted

@@ZeuS, din log: DeagleOnly sold his (/sellcarto) Savanna [car:1995] to Niku for $9,000,000.

Cred ca s-a rezolvat, sau nu am inteles eu bine?

Posted

Nu ai inteles,eu nu am vrut savana....si cand i-am zis sa vina banii a zis k nu e vina lui

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.