Jump to content

Reclamatie vLx ! Fura pe fata

LusiaN

Recommended Posts

Posted

Nick-ul tau: ShR3k
Level-ul detinut: 13
Nick-ul celui reclamat: vLx
O descriere a situatiei:A facut evet simon spune si cei care pierdeau i punea sa plateasca o suma ca sa reparticipe dupa ce am castigat a inceput sa zica ca nu am castigat si ca na vazut si sa refacem ultima tura eu cu Petre 1 de lvl 4 si nea pus la box eu aveam hp putin si ma batut 
Dovezi (poze, video, etc.): Martor Kevlar plus pozele mele si cele care ataseaza el

96881127.png[/url]

52168504.png[/url]

30657645.png[/url]

Posted

Am fost si eu la event nici macar nu stie sa joace simon spune , spune "simon spune toti /sit 2 " si am omoara (ar fi trebuit sa zica ultimul sit 2 moare , dar ce sa le faci al copii ) . Dupa ce ca premiul era mic , el le cerea playerilor bani ca sa continue sa ca sa ai ierte daca au facut gresit comanda , shark a castigat si el "nu am vazut cn a fost " etc , se face ca ploua el defapt era mana in mana cu petre playerul caruia ia  dat banii cu toate ca nu el castigase , era mana in mana cu el .

Cateva imagini cu chat si comenzi :  http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/7fytem5az/

Mai deschideti si voi cs-u si jucati un jailbreak si apoi spuneti ca se intelegeca ultimul moare , nu degaba cs a rezistat atatia ani , parca regulile erau reguli dar marog. 
              TU AI ZIS DACA VREI SA TE IERT DAI BANI SE VEDE IN POZE...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.