pSx. Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 E târziu, e dimineaţăPrea multe grade la dosar, văd totul doar în ceaţăPoate am băut cam mult, îmi ţine de urâtTrecutul dintre noi nu tace, sunt ceea ce suntAcum că ai pe altcinevaCu inima eşti doar acolo, iubeşti senzaţiaPoţi să-mi răspunzi la telefonChiar dacă-i ora nouă, ştiu că nu ai somnŞtiu că eşti acolo, lângă el nu poţi să dormiAi crezut că poţi mai multAi crezut că e un domnTe-ai cam ars,Se pare că ţi-e frică de clipa când va spune „pas”Retras, în fiecare seară de atunciAm încercat să uit momentul „Hai, încearcă să te culci”E ceea ce-ţi convine? E ceea ce-ţi doreşti?Dar şi atunci când e în tine, tot la mine te gândeştiÎntre două nu te plouă, ce mă fac între doi?El mă trage înainte, tu mă vrei înapoiCu inima rănită rămâne unul din voiNu sunt pradă de război!Între două nu te plouă, ce mă fac între doi?El mă trage înainte, tu mă vrei înapoiCu inima rănită rămâne unul din voiNu sunt pradă de război!Pradă de războiĂsta te sună, dar tu nu vrei să-i răspunziAi zis că-i spui de noi, ce dracu’ te mai ascunzi?Că nu văd rostul, văd roşu când sună ca prostulÎnchide telefonul, eu te aştept în patul nostruNu, nu mă băga în filmul vostruChiar nu mă interesează viaţa ta cu fostu’Hai, fă mai bine şi dezbracă-teRelazează-te, că nici eu nu-ţi spun de alteleIeri, când ai plecat, aveai mail-ul deschisŞi, fără să vreau, am văzut tot ce ăla ţi-a scrisZicea că-i panicat şi că simte cevaCică tu te-ai cam schimbat, crede că ai pe altcinevaŞi ţi-am zis c-o să se prindăCe să-ţi fac, dacă nu mă asculţi şi eşti tâmpită?Vezi cum o dai, prima dată când vorbeşti cu el,Să nu uiţi ce-l minţi, să-ţi notezi în carneţelSă revenim unde eram, eram în pat, daÎntinde-te pe spate, lasă-mă să-ţi îndrum soartaFemei sunt multe şi, chiar dacă-i plină balta,Ce rost mai are să o dau dintr-una-ntr-alta?Între două nu te plouă, ce mă fac între doi?El mă trage înainte, tu mă vrei înapoiCu inima rănită rămâne unul din voiNu sunt pradă de război!Între două nu te plouă, ce mă fac între doi?El mă trage înainte, tu mă vrei înapoiCu inima rănită rămâne unul din voiNu sunt pradă de război!Pradă de războiPradă de războiPradă de războï
Mr.Jaks Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 O super melodie ce merită ascultată. Chiar merita ascultata. ;)
RayaN Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Imi place foarte mult, mai ales felicitări că te-ai străduit să re-scrii şi tu versurile ;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.