Martaz. Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Vezi ca se scrie "Hitman Agency" :P ON: Frumos din partea ta, ca ai filmat..si ce pot sa zic ..Bafta iSmoke cu lider'ul .
iSmoke Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) Aia e ma :x Sa traiasca Hitman Agency si iSmoke asta :> Chiar daca mai vezi cate un Hitman cu /undercover sau de la 2m trage in tine cu Sniper :-j Agentia asta este una frumoasa si eu incerc sa fac ce-i mai bun din ea, sa dea doamne doamne sa mai raman lider inca pe atat x10 si sa fie la fel de frumos. /contracts S@L ! EDIT: Pacat ca ai filmat cu fierul de calcat :-j in rest totul ok :x Thx pt film. Edited April 7, 2013 by iSmoke
optical Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) Frumos , am participat si eu. Cel mai tare a fost cand am zis ZEW $@L si toata lumea a sarit pe mine .. ahahah P.S /top $@L :)) Edited April 7, 2013 by opticalZEW
xBoRn Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Bravo frate, sperăm că nu vei lăsa leader-ul și să fii un exemplu pentru toți. Ține-o tot așa, $@L.
Trevor Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 OFF:In primul rand cer drepturi de autor pentru "$@L" ON: Frumos, pacat ca nu am apucat sa ajung si eu, am avut sedinta + antrenament... iSmoke sa tii lideru pana se desfinteaza serveru, bafta.
General. Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 OFF:In primul rand cer drepturi de autor pentru "$@L" ON: Frumos, pacat ca nu am apucat sa ajung si eu, am avut sedinta + antrenament... iSmoke sa tii lideru pana se desfinteaza serveru, bafta. /me ii da lu' SINNERZEW drepturi de autor pentru $@L
Rossi Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 A filmat cu Fraps. In primul videoclip nu imi place ca nu i-ai filmat pe toti.Dar a iesit binisor.
RayaN Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Petrecerea foarte mişto. Dar ca video mai trebuie lucrat ;)
BodaneLL Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 @G.Darius Am filmat cu Screen Recorder. @@RayaN..@ video-ul îl făcusem să îl am eu amintire, dar după m-am găndit să îl postez.
MyhaytzaCJ Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 A fost o petrecere reusita :D Cred ca proprietarul de la Alahambra a facut ceva banuti
benzodiazephine Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Bafta in continuare iSmoke , inca pe atat lider ;)
iSmoke Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Bafta in continuare iSmoke , inca pe atat lider ;) Multumesc :D sa dea doamne doamne
Andale Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nu vreau sa complic :) Felicitari iSmoke, daca te poti ocupa de Hitman Agency, iti urez succes sa ramai si mai mult! ;)
Recommended Posts