Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Doar uitati-va ... Pe mine m-a facut sa-mi dau seama de niste lucruri , mi-au dat si lacrimile . 

Edited by BlackOutCRYS
  • Upvote 1
Posted (edited)

Chiar daca vre'un parinte ti'a gresit,trebuie sa il ierti,cand nu va mai fi iti vei aduce aminte de el si de lucrurile pe care le'ai facut impreuna cu el,lucruri bune/rele.Trebuie sa iti iubesti parintele chiar daca a gresit foarte mult,cand nu va mai fi vrei regreta si vei suferi toata viata.Dupa mine imi iubesc parintii chiar daca sunt despartiti si daca cnv le'ar face rau,mas razbuna pentru toate lucrurile facute familiei mele.

Edited by Axe'Loc
Posted

Petreceti mai mult timp cu familia , si lasati jocurile ca nu veti ajunge niciunde in viata cu ele...

Posted

Nu e emotionant deloc, muzica face tot.. pentru cei care n-au vazut traileru' de la Dead Island merita vazut.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Emotionant , aproape miau dat lacrimile , sincer si eu am vrut sa fac asta odata , aici se vede ce fac parinti pentru copii lor , si acum cam vazut filmuletul ma dor venele ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.