xBoRn Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Nick-ul tau: eNdz0r.Level-ul detinut: 23Nick-ul celui reclamat: COSMINaO descriere a situatiei: Eram la Car Jacker, în cercând să fac bani. Vine travestitu` ăsta și incepe să înjure ca spartu`.Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/snqfhoo/b5f9c257/
Kazu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ce ti se pare atat de jignitor in cuvantul "Suge" ? Eu consider ca nu e o injuratura asa de "grea" ca sa primeasca warn sau ceva... Oricum, asteapta decizia unui admin !
xBoRn Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Ce ti se pare atat de jignitor in cuvantul "Suge" ? Eu consider ca nu e o injuratura asa de "grea" ca sa primeasca warn sau ceva... Oricum, asteapta decizia unui admin ! Post pentru +1. După ce că plagiezi semnături, m-ai ai tupeu și să comentezi. Nu te-am întrebat pe tine, am făcut reclamație pentru a răspunde un admin. Orice pedeapsă ar primi, aș fi mulțumit. Numai stau frate să-mi bat capu` cu copii de 3 ani, travestiți. $@L
Maceasa Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ce ti se pare atat de jignitor in cuvantul "Suge" ? Eu consider ca nu e o injuratura asa de "grea" ca sa primeasca warn sau ceva... Oricum, asteapta decizia unui admin ! Daca nu e o jignire atat de grea,atunci ia "Suge" o ceapa,iti convine?Eu zic ca nimanui nu ii convine sa fie jignit.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.