Jump to content

Stop Totul Posibil-Demisii

pSx.

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Nick: Margarit8

Motiv: pSx. si blade mari smecheri si ei baieti si comenteaza, eu doar le-am zis cand avem sedinta si antrenament si au inceput sa ma injure si sa faca ca toate alea...

Alte Precizari: Sa vedem ce o sa faceti cu pSx. si cu blade la conducere...Daca o sa ajungeti pe locul 16 din 15 :)) o sa fie bine.

Posted

Motiv: pSx. si blade mari smecheri si ei baieti si comenteaza, eu doar le-am zis cand avem sedinta si antrenament si au inceput sa ma injure si sa faca ca toate alea...

Alte Precizari: Sa vedem ce o sa faceti cu pSx. si cu blade la conducere...Daca o sa ajungeti pe locul 16 din 15 :)) o sa fie bine.

Nick:   Skrunch

Motiv: Sunteti un clan de tot rahatul si nu sunteti organizati 

Alte Precizari: Sunteti "nabi" ! (multumesc BlaDe pt. acest cuvant nou )

Demisii aceptate! Vai de capu vostru copii n00bi Scoteti-va Tagul si parasiti Frecventa!

Daca voi parasiti Clanul asta inseamna ca suntem slabi?

Posted

Si ei baieti ca toate fetele ;)

Demisii aceptate! Vai de capu vostru copii n00bi Scoteti-va Tagul si parasiti Frecventa!

Si daca nu scoatem freq ce se intampla?  Bine ca esti tu perfect ma nebunule!

Posted

Si ei baieti ca toate fetele ;)

Si daca nu scoatem freq ce se intampla?  Bine ca esti tu perfect ma nebunule!

Luati Warn sau chiar ban 2 zile

Posted

Luati Warn sau chiar ban 2 zile

Oricum nu avem ce face cu o frecventa , dar te dai mare si nu imi place ! Mi-a facut putina placere ! 

Si da sunteti un clan slab pt ca deabea ati facut clanul asta de 2 sapt sau cat are si au doar 10 membri , deci ,.....

Posted

Nick:Bujor

Motiv:Vreau sa intru intr-o factiune

Alte aprecieri: Mult Noroc

Demisie ACCEPTATA!

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Nick:MyhKO

Motiv:Scuzati-ma ca parasesc , dar sunteti un clan inactiv si pe chat cat si pe joc ...

Alte Precizari:Bafta in continuare!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.