pSx. Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Daca doresti sa pleci,urmeaza modelul de mai jos: Nick: Motiv: Alte Precizari:
Margarit8 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Nick: Margarit8 Motiv: pSx. si blade mari smecheri si ei baieti si comenteaza, eu doar le-am zis cand avem sedinta si antrenament si au inceput sa ma injure si sa faca ca toate alea... Alte Precizari: Sa vedem ce o sa faceti cu pSx. si cu blade la conducere...Daca o sa ajungeti pe locul 16 din 15 :)) o sa fie bine.
Ștefan Mărgărit Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Nick: Skrunch Motiv: Sunteti un clan de tot rahatul si nu sunteti organizati Alte Precizari: Sunteti "nabi" ! (multumesc BlaDe pt. acest cuvant nou )
pSx. Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Nick: Margarit8 Motiv: pSx. si blade mari smecheri si ei baieti si comenteaza, eu doar le-am zis cand avem sedinta si antrenament si au inceput sa ma injure si sa faca ca toate alea... Alte Precizari: Sa vedem ce o sa faceti cu pSx. si cu blade la conducere...Daca o sa ajungeti pe locul 16 din 15 :)) o sa fie bine. Nick: Skrunch Motiv: Sunteti un clan de tot rahatul si nu sunteti organizati Alte Precizari: Sunteti "nabi" ! (multumesc BlaDe pt. acest cuvant nou ) Demisii aceptate! Vai de capu vostru copii n00bi Scoteti-va Tagul si parasiti Frecventa! Daca voi parasiti Clanul asta inseamna ca suntem slabi?
Ștefan Mărgărit Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Nick: Margarit8 Motiv: pSx. si blade mari smecheri si ei baieti si comenteaza, eu doar le-am zis cand avem sedinta si antrenament si au inceput sa ma injure si sa faca ca toate alea... Alte Precizari: Sa vedem ce o sa faceti cu pSx. si cu blade la conducere...Daca o sa ajungeti pe locul 16 din 15 :)) o sa fie bine. Si ei baieti ca toate fetele ;) Demisii aceptate! Vai de capu vostru copii n00bi Scoteti-va Tagul si parasiti Frecventa! Si daca nu scoatem freq ce se intampla? Bine ca esti tu perfect ma nebunule!
pSx. Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Si ei baieti ca toate fetele ;) Si daca nu scoatem freq ce se intampla? Bine ca esti tu perfect ma nebunule! Luati Warn sau chiar ban 2 zile
Ștefan Mărgărit Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Luati Warn sau chiar ban 2 zile Oricum nu avem ce face cu o frecventa , dar te dai mare si nu imi place ! Mi-a facut putina placere ! Si da sunteti un clan slab pt ca deabea ati facut clanul asta de 2 sapt sau cat are si au doar 10 membri , deci ,.....
AnTonio Sandu Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Nick:Bujor Motiv:Vreau sa intru intr-o factiune Alte aprecieri: Mult Noroc
pSx. Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 Nick:Bujor Motiv:Vreau sa intru intr-o factiune Alte aprecieri: Mult Noroc Demisie ACCEPTATA!
Fraga Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Nick:siberian Motiv:sa incerc ceva nou . Alte Precizari:bft
Petre.Bogdan Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Nick:[sTp]B0GDANE98 Motiv:Vreau sa imi fac clan. Alte Precizari:Niciuna.
dragosEU Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Nick: dragosEU.. Motiv: nu imi place Alte Precizari: -
MyhKO Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Nick:MyhKO Motiv:Scuzati-ma ca parasesc , dar sunteti un clan inactiv si pe chat cat si pe joc ... Alte Precizari:Bafta in continuare!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.