Jump to content

Recommended Posts

Posted

Momentan am achizitionati TOTI campionii + un numar de 97 de skinuri . Facem un concurs cine are mai multe RP-uri pe LoL ? :>

Propunere : Propun sa facem cate un meci 1 vs 1 pe LoL ( ARAM ) pe proving grounds ( fiecare summoner trebuie sa fie minim lv 30 si sa aibe MINIM 200 winuri )  ..

Facem o preselectie si cel ce castiga va fi un "instructor" pentru ceilalti , v'a posta build'uri PERSONALE si alte chestii.

P.S : Se mai poate inscrie in cupa ? Am si eu echipa.

Posted

Momentan am achizitionati TOTI campionii + un numar de 97 de skinuri . Facem un concurs cine are mai multe RP-uri pe LoL ? :>

Propunere : Propun sa facem cate un meci 1 vs 1 pe LoL ( ARAM ) pe proving grounds ( fiecare summoner trebuie sa fie minim lv 30 si sa aibe MINIM 200 winuri )  ..

Facem o preselectie si cel ce castiga va fi un "instructor" pentru ceilalti , v'a posta build'uri PERSONALE si alte chestii.

P.S : Se mai poate inscrie in cupa ? Am si eu echipa.

In aprox. 5 zile va incepe editia a 2-a.Si atunci te poti inscrie.

Posted

Propunere : Propun ca odata conclusa editia a-3a premiul sa fie de 4.500 RP ! Daca totul va decurge bine si nu vor fi discriminari ma ofer ca sponsor.

Posted

WoW ce repede incepe a 2-a editie :o

Si se vor  acorda premii in editia a 2-a?

Propunere : Propun ca odata conclusa editia a-3a premiul sa fie de 4.500 RP ! Daca totul va decurge bine si nu vor fi discriminari ma ofer ca sponsor.

Sa vedem,voi vorbi si cu shad dar ma refer in aprox. 5 zile dupa ce e gata aceasta.Pentru ca trebuie sa trimit la riot citatie sa ne aprobe campionatul si pe langa asta sa primim premii in rp.

Ryudo am vazut si pm-ul iti voi raspunde in cel mai scurt timp si esti bine venit cu orice sponsorizare.Chestiile astea le voi adauga dupa ce va fi gata acest turneu.

Inca nu stiu nimica,voi hotara mai multe pe parcurs oricum o sa fiti anuntati.

Posted

Am un calculator cu  : 512mb RAM , 1.8 GHz , placa video nVidia GeForce 5500 FX si imi merge league of legends cu 13 fps...20fps... nu pot juca calumea , m-am gandit la niste piese puse pe el , cu 

2GB RAM , 1.8 GHz , placa video nVidia GeForce 6600 am ceva sanse?? sincer , nu le am cu calculatoarele , poate cineva sa imi zica un pret?? si daca pot schimba procesorul pe 2.0 GHz sau mai mult macar? Multumesc mult  :)

Posted

Am un calculator cu  : 512mb RAM , 1.8 GHz , placa video nVidia GeForce 5500 FX si imi merge league of legends cu 13 fps...20fps... nu pot juca calumea , m-am gandit la niste piese puse pe el , cu 

2GB RAM , 1.8 GHz , placa video nVidia GeForce 6600 am ceva sanse?? sincer , nu le am cu calculatoarele , poate cineva sa imi zica un pret?? si daca pot schimba procesorul pe 2.0 GHz sau mai mult macar? Multumesc mult   :)

Panda decat sa te complici sa tot pui piese si intr-un final sa tragi linie si sa iesi mai scump vezi ca poti cauta pe net sau dute la o firma de calculatoare si vezi ce iti zice,dar eu zic ca mai bine iti iei unul nou si nu te complici.Acuma depinde de banii care ii ai.

Posted

Panda decat sa te complici sa tot pui piese si intr-un final sa tragi linie si sa iesi mai scump vezi ca poti cauta pe net sau dute la o firma de calculatoare si vezi ce iti zice,dar eu zic ca mai bine iti iei unul nou si nu te complici.Acuma depinde de banii care ii ai.

am o intelegere cu parintii , sunt clasa a 8-a si daca iau o nota buna in examen si intru la liceul dorit , imi cumpara unul nou , pana atunci sa ma limitez la ceva mai ieftin...de aceea vreau sa stiu cam cat ar costa cu piesele alea.Multumesc oricum :)

Posted

Joc si eu LoL, totusi de putin timp, am doar level 11.

Master Yi FTW! :D

@@PANDA!! Nu prea se merita, deja sunt depasite piesele alea. Mai bine strangi bani pentru ceva si mai bun, cu ar fi 4-8 GB RAM, GeForce GTX 660/680, un i3/i5/i7...cam astea sunt cele mai bune piese momentan, cel putin la raportul pret-calitate.

Posted

Din cauza dote-i 2 si a unor buguri create de acest joc,placa mea video este gata din cate cred eu.Numai pot sa o scot din overheating ca sa stiti toti.Turneul se va amana timp de o saptamana pana cand voi remedia aceste probleme.

Imi cer scuze pentru neplacerile create dar nu am ce sa fac,nu a fost vina mea.

Multumesc pentru intelegere.

Posted

Din cauza dote-i 2 si a unor buguri create de acest joc,placa mea video este gata din cate cred eu.Numai pot sa o scot din overheating ca sa stiti toti.Turneul se va amana timp de o saptamana pana cand voi remedia aceste probleme.

Imi cer scuze pentru neplacerile create dar nu am ce sa fac,nu a fost vina mea.

Multumesc pentru intelegere.

BUUUU BUUUUUU BUUUUUUU puteai sa lasi inscrierile sa curga pana se fac 32 de echipe trece 2 luni .. bUUUUUUUU BUUUUUUUUUUU

Posted

BUUUU BUUUUUU BUUUUUUU puteai sa lasi inscrierile sa curga pana se fac 32 de echipe trece 2 luni .. bUUUUUUUU BUUUUUUUUUUU

Eu nu cred ca se fac 32 de echipe tot mai bine e cu 16 echipe:) si mai ales ca acum e 5vs5

Posted (edited)

Salut Maximilian ti-am tot trimis si prin email si pe topic echipa cu care vreau sa ma inscriu in editia a 2-a si tot nu aparem la echipe inscrise... imi poti spune de ce?Ti-am lasat si nr de tel drept contact ma poti suna raspund la orice ora!

Edited by Mr.Nigga
Posted

Salut Maximilian ti-am tot trimis si prin email si pe topic echipa cu care vreau sa ma inscriu in editia a 2-a si tot nu aparem la echipe inscrise... imi poti spune de ce?Ti-am lasat si nr de tel drept contact ma poti suna raspund la orice ora!

Am niste probleme cu laptopul si pana diseara ma ocup mai greu. Iti voi adauga echipa cu cel mai mare drag.Pe diseara va fi inscrisa :D