[SFR]TnT1 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/60m9ge8s3/ asta e inadmisibil.... la war tot ballasu am luat kick si am dat fail ....
xBoRn Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Păi dacă unii dintre voi aveți pc din gumă? Foarte bine face, așa nu se mai produce lag pe server. De multe ori, lag-ul se produce de la alți playeri, așa că Shad0w a băgat acest AdmBOT.
Kunter.Capone Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Păi dacă unii dintre voi aveți pc din gumă? Foarte bine face, așa nu se mai produce lag pe server. De multe ori, lag-ul se produce de la alți playeri, așa că Shad0w a băgat acest AdmBOT. Eu nici nu aveam desync si tot am primit kick :-j , alata ieri cand erau 30 ballas noi 20 cum de nu luam kick ?
Alexander.Capone Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ping 35, nu aveam desync(am făcut proba înainte de war), şi peste câteva secunde iau kick.
Laurr. Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Nyro-Corleone c@ta-Grove Time-Grove Florin98-Grove Vyorel_Cooper-Corleone Ak.Bladus-Corleone Dafuq!? Si Ballas unde e? Grove cum nu a dat fail ? Voi da-ti fail mereu deoarece nu aveti oameni activi !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.