Jump to content

Reclamatie ismoke Uninvite Fara FP

JUSTICE

Recommended Posts

Posted

Nick-ul tau: JUSTICE
Nick-ul celui reclamat: ismoke
Detalii (+ poze, video, etc.): Face favoruri ( sau greseli intentionate ), a dat uninvite fara FP desii in regulament scrie ca trebuie sa ii dea cu FP  ( nu are 7 zile in factiune, dar au trecut cele 3 zile de teste  in care ii putea da uninvite fara FP ) - cel care a primit uninvite fara FP este : [zet]p1k
Asta este data cand a intrat in factiune : 2013-02-23
Asta este data cand primeste uninvite : 2013-02-27

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/wq5ughvmh/

Posted

Ma amuzi :)) . Vii cu plangeri din fapte care s-au petrecut acum 2 luni, asta in cazul meu. Acea regula in care un membru este in teste timp de 3zile nu era acum 2 luni. Si am dreptul sa demit fara FP in cazul in care membrul este inactiv, sta degaba, nu-mi place cum face un contarct.  

Ai facut in 10 minute plangere la toti liderii :)) 

Deci sa fie clar: daca mie nu imi place cum se descurca un membru il pot demite fara FP.. doar in cazul in care si-a depus demisia si nu are 7 zile il demit cu FP.. Sincer nu mai tin minte dc l-am demis pe acel membru :-? O zi buna! sau nu..

Posted

Reclamatie inutila cu dovezi de pe cand juca Mihai Viteazu' sa-mp. Puteai face plangerile si fara sa-ti faci un cont nou pe forum, nu te musca nimeni.

[...] Deci sa fie clar: daca mie nu imi place cum se descurca un membru il pot demite fara FP.. doar in cazul in care si-a depus demisia si nu are 7 zile il demit cu FP.. Sincer nu mai tin minte dc l-am demis pe acel membru :-? O zi buna! sau nu..

Eh, nu e chiar asa.
'-Daca acesta are peste 3 zile, se scoate cu FP in orice caz pana acesta acumuleaza 7 zile de vechime, dupa aceea se poate demite fara FP."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.