JUSTICE Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Nick-ul tau: JUSTICENick-ul celui reclamat: ismokeDetalii (+ poze, video, etc.): Face favoruri ( sau greseli intentionate ), a dat uninvite fara FP desii in regulament scrie ca trebuie sa ii dea cu FP ( nu are 7 zile in factiune, dar au trecut cele 3 zile de teste in care ii putea da uninvite fara FP ) - cel care a primit uninvite fara FP este : [zet]p1kAsta este data cand a intrat in factiune : 2013-02-23Asta este data cand primeste uninvite : 2013-02-27 http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/wq5ughvmh/
iSmoke Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ma amuzi :)) . Vii cu plangeri din fapte care s-au petrecut acum 2 luni, asta in cazul meu. Acea regula in care un membru este in teste timp de 3zile nu era acum 2 luni. Si am dreptul sa demit fara FP in cazul in care membrul este inactiv, sta degaba, nu-mi place cum face un contarct. Ai facut in 10 minute plangere la toti liderii :)) Deci sa fie clar: daca mie nu imi place cum se descurca un membru il pot demite fara FP.. doar in cazul in care si-a depus demisia si nu are 7 zile il demit cu FP.. Sincer nu mai tin minte dc l-am demis pe acel membru :-? O zi buna! sau nu..
Tibi Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Reclamatie inutila cu dovezi de pe cand juca Mihai Viteazu' sa-mp. Puteai face plangerile si fara sa-ti faci un cont nou pe forum, nu te musca nimeni. [...] Deci sa fie clar: daca mie nu imi place cum se descurca un membru il pot demite fara FP.. doar in cazul in care si-a depus demisia si nu are 7 zile il demit cu FP.. Sincer nu mai tin minte dc l-am demis pe acel membru :-? O zi buna! sau nu.. Eh, nu e chiar asa.'-Daca acesta are peste 3 zile, se scoate cu FP in orice caz pana acesta acumuleaza 7 zile de vechime, dupa aceea se poate demite fara FP."
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.