JUSTICE Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Nick-ul tau: JUSTICENick-ul celui reclamat: sebastianDetalii (+ poze, video, etc.): Face favoruri ( sau greseli intentionate ), a dat uninvite fara FP desii in regulament scrie ca trebuie sa ii dea cu FP ( nu are 7 zile in factiune, dar au trecut cele 3 zile de teste in care ii putea da uninvite fara FP ) - cel care a primit uninvite fara FP este : secret.Asta este data cand a intrat in factiune : 2013-03-30Asta este data cand primeste uninvite : 2013-04-04 http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/5i72si8qt/ Iar daca imi spui ca vin cu dovezi de ceva timp in urma, daca voi verificati cine incalca regulile si cine nu, de ce sa nu o fac ? A incalcat regulile trebuia sanctionat, voi nu v-ati obosit sa va uitati in factions logs , am facut-o eu.
Zebagore Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Nick-ul tau: JUSTICE Nick-ul celui reclamat: sebastian Detalii (+ poze, video, etc.): Face favoruri ( sau greseli intentionate ), a dat uninvite fara FP desii in regulament scrie ca trebuie sa ii dea cu FP ( nu are 7 zile in factiune, dar au trecut cele 3 zile de teste in care ii putea da uninvite fara FP ) - cel care a primit uninvite fara FP este : secret. Asta este data cand a intrat in factiune : 2013-03-30 Asta este data cand primeste uninvite : 2013-04-04 http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/5i72si8qt/ Ai idee cat nu va suport frate? Va ofticati ca nu va bag in factiune, apoi cautati ceva impotriva mea si faceti post! Da l-am dat afara fara FP, daca el in tot timpul in care a stat in NR nu a avut nici macar un avertisment verbal sau o amenda, am considerat ca merita fara FP. Acum, JUSTICE, inchide-ti PC si mai ia o gura de aer proaspat. // Abia acum am vazut ca tu faci tuturor post. E clar...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.