Jump to content

Reclamatie Sebastian Uninvite Fara FP

JUSTICE

Recommended Posts

Posted

Nick-ul tau: JUSTICE
Nick-ul celui reclamat: sebastian
Detalii (+ poze, video, etc.): Face favoruri ( sau greseli intentionate ), a dat uninvite fara FP desii in regulament scrie ca trebuie sa ii dea cu FP  ( nu are 7 zile in factiune, dar au trecut cele 3 zile de teste  in care ii putea da uninvite fara FP ) - cel care a primit uninvite fara FP este :  secret.
Asta este data cand a intrat in factiune : 2013-03-30
Asta este data cand primeste uninvite :  2013-04-04

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/5i72si8qt/

Iar daca imi spui ca vin cu dovezi de ceva timp in urma, daca voi verificati cine incalca regulile si cine nu, de ce sa nu o fac ? A incalcat regulile trebuia sanctionat, voi nu v-ati obosit sa va uitati in factions logs , am facut-o eu.

Posted

Nick-ul tau: JUSTICE

Nick-ul celui reclamat: sebastian

Detalii (+ poze, video, etc.): Face favoruri ( sau greseli intentionate ), a dat uninvite fara FP desii in regulament scrie ca trebuie sa ii dea cu FP  ( nu are 7 zile in factiune, dar au trecut cele 3 zile de teste  in care ii putea da uninvite fara FP ) - cel care a primit uninvite fara FP este :  secret.

Asta este data cand a intrat in factiune : 2013-03-30

Asta este data cand primeste uninvite :  2013-04-04

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/5i72si8qt/

Ai idee cat nu va suport frate? Va ofticati ca nu va bag in factiune, apoi cautati ceva impotriva mea si faceti post! Da l-am dat afara fara FP, daca el in tot timpul in care a stat in NR nu a avut nici macar un avertisment verbal sau o amenda, am considerat ca merita fara FP. Acum, JUSTICE, inchide-ti PC si mai ia o gura de aer proaspat.

// Abia acum am vazut ca tu faci tuturor post. E clar...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.