Jump to content

Vand Bizz - Burger

MyhaytzaCJ

Recommended Posts

Posted

Nick:[seT]MyhaytzaCJ

Vand Bizz in LV , locatia se vede in poze , Nu stiu cat produce ca abia l-am cumparat de 30 minute . Astept oferte .

Exterior

sa_mp_034.png

sa_mp_036.png

sa_mp_039.png

Interior

sa_mp_040.png

sa_mp_041.png

Si Locatia :

sa_mp_042.png

Posted

Nu stiu cat produce ca abia l-am cumparat de 30 minute

Abia l-ai cumparat si il vinzi?! :|    Astept un ss din partea ta cu productia bizz-ului in 24h. Daca ma multumeste, poate il cumpar. ;) [/sms 13654]

Posted

Abia l-ai cumparat si il vinzi?! :|    Astept un ss din partea ta cu productia bizz-ului in 24h. Daca ma multumeste, poate il cumpar. ;) [/sms 13654]

Pai nu face foarte mult . In jur de 50-100k

Posted

Imi scad sperantele, am mai vorbit pe joc cu fosti detinatori, bizz-ul este cam slab. Propune tu un pret si daca sunt de acord accept, daca nu mai scad. :P

Posted

Am inteles . Chiar daca ies in mare pierdere , il las la 5kk . 

Dc ai dat 10kk pe un biz in LV?Am avut si eu un burger,l'am luat la free cu 15kk si am facut schimb cu casa in LV.Si faceam peste 500k la 2-3 zile.

Posted

Chiar asa nu pot . Am dat 10kk pe el . Sa ies in pierdere de 7kk ? Mai jos de 5kk nu il dau .

Putin probabil sa iti dea cineva atat pe el.

Oricum bafta, poate reusesti ingame.

Posted

Chiar asa mult e 5kk pt asta ?

Nu e neaparat mult, dar e vb de zona in care e amplasat, cat face, mai multe chestii, cine vrea bizz se gandeste la mai multi factori, iar asta al tau nu o sa il dai cu prea mult..

Bafta cu el.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.