Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut topicul asta este adresat in special urmatorilor playeri :

Time- Lider Grove Street

Ak.Axe -  lider Corleone

IVAZEW -lider Yakuza

AK.Uzzystein- lider Ballas

Cred ca v-ati saturat cu totii de membrii care intra o zi si apoi ies pe chiar daca sunt constienti ca vor primi faction punish 20/20.  

Probabil ma implic eu prea mult in joc , sau gandesc gresit , dar observ ca nu exista loialitate fata de mafia in care alege un anumit player sa intre.

In 2 saptamani de cand sunt in yakuza cred ca am vazut o gramada de playeri intrand si iesind ...alegand alte mafii , intorcandu-se inapoi in yakuza s.a.m.d.  Chestia asta ar trebui oprita. 

Propun o regula prin care daca un player care nu are macar o saptamana intr-o mafie doreste sa fie demis sa nu poata fi acceptat in alta mafie timp de 2 saptamani. Atentie , nu are voie in alta mafie , dar are dreptul la orice alta factiune.

Cazuri in care sanctiunea nu se aplica:

Playerul este concediat de catre lider.

Playerul pica in perioada de proba.

Playerul plateste mafiei in care a fost recrutat suma de 2kk pentru a fi eliberat.

Avantaje:

Formarea unei comunitati in cadrul unei mafii.

Posibilitatea de a forma o echipa stabila , bine instruita .

Sunt destule mafii care se axeaza pe cartite ...si castiga jucand murdar , un avantaj ar fi eliminarea lor.

Dezavantaje:

Astept si pareri ...dar as avea o rugaminte in cazul in care sunteti contra argumentati si voi de ce , si daca sunteti pro la fel ...argumentati.

NU VREAU CA ACEST TOPIC SA FIE INCHIS INAINTE SA-SI DEA CU PAREREA TOTI LIDERII.AS DORI CA POSTURILE INUTILE SA FIE SANCTIONATE.

Edited by Theogritzi2
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.