Ionut Alexandru Bilibou Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Salut topicul asta este adresat in special urmatorilor playeri : Time- Lider Grove Street Ak.Axe - lider Corleone IVAZEW -lider Yakuza AK.Uzzystein- lider Ballas Cred ca v-ati saturat cu totii de membrii care intra o zi si apoi ies pe chiar daca sunt constienti ca vor primi faction punish 20/20. Probabil ma implic eu prea mult in joc , sau gandesc gresit , dar observ ca nu exista loialitate fata de mafia in care alege un anumit player sa intre. In 2 saptamani de cand sunt in yakuza cred ca am vazut o gramada de playeri intrand si iesind ...alegand alte mafii , intorcandu-se inapoi in yakuza s.a.m.d. Chestia asta ar trebui oprita. Propun o regula prin care daca un player care nu are macar o saptamana intr-o mafie doreste sa fie demis sa nu poata fi acceptat in alta mafie timp de 2 saptamani. Atentie , nu are voie in alta mafie , dar are dreptul la orice alta factiune. Cazuri in care sanctiunea nu se aplica: Playerul este concediat de catre lider. Playerul pica in perioada de proba. Playerul plateste mafiei in care a fost recrutat suma de 2kk pentru a fi eliberat. Avantaje: Formarea unei comunitati in cadrul unei mafii. Posibilitatea de a forma o echipa stabila , bine instruita . Sunt destule mafii care se axeaza pe cartite ...si castiga jucand murdar , un avantaj ar fi eliminarea lor. Dezavantaje: Astept si pareri ...dar as avea o rugaminte in cazul in care sunteti contra argumentati si voi de ce , si daca sunteti pro la fel ...argumentati. NU VREAU CA ACEST TOPIC SA FIE INCHIS INAINTE SA-SI DEA CU PAREREA TOTI LIDERII.AS DORI CA POSTURILE INUTILE SA FIE SANCTIONATE. Edited April 8, 2013 by Theogritzi2 1
Tiger_999 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 http://bugged.ro/topic/1581-sugestii-pentru-server/ Incearca Aici!
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 nu e nevoie de shadow. e nevoie sa accepte liderii ideea.
Recommended Posts