Popular Post Martaz. Posted April 8, 2013 Popular Post Posted April 8, 2013 (edited) "Ghid pentru incepatori !" ( Locatii / HQ / Job's / etc ) (( LOS SANTOS: )) (!) Locatii 'importante': - Banca LS - CNN LS - Event Place - DealerShip - PaintBall (!) Locatii 'HQ': - Police Department - Grove Street - Corleone Family - Taxi Cab Company - Hitman Agency (!) Locatii 'job's: - Arms Dealer - Detective - Fisherman - Pizza Delivery - Lawn Mower - Farmer - Trucker (( LAS VENTURAS: )) (!) Locatii 'importante': - Banca LV - CNN LV (!) Locatii 'HQ': - Ballas - Yakuza - FBI - National Guard - News Reporters - Paramedic Department - School Instructors (!) Locatii 'job's: - Mechanic / Tow Truck - Car Jacker [*] Sper ca am fost de ajutor. [*] Daca considerati ca topic-ul, nu este ajutator, puteti sa-l stergeti. Edited April 9, 2013 by MARTAZEW 28
RayaN Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Foarte folositor şi ti-a ieşit şi frumos, felicitări pentru tot efortul tău depus.
Trevor Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 MARTAZEW te cheama, a iesit belea dar unele poze nu merg...
MyhaytzaCJ Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Foarte frumos , insa ai putea sa mai faci un topic cu locatiile pe harta
Martaz. Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 (edited) @@RayaN.. : Mersi. @@sinnerzew : Toate pozele merg, le-am verificat inainte de 5 ori. (Probabil este de la tine, fa-ti update la java') @@MyhaytzaCJ : O sa fac si ceva de gen-ul, curand. :P Ms Edited April 8, 2013 by MARTAZEW
TurbaTu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Foarte bun. Ai +1 de la mine. Nu multi ar sta atat sa faca ce ai facut tu. Tot respectul pentru oamenii ca tine.
optical Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ce se intampla cand esti banat , omu isi cauta ocupatie =)) Ti-am dat +1 pentru munca depusa , felicitari ! $@L
Mr.Jaks Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 (edited) Foarte folositor, dar unele poze nu merg... Edited April 8, 2013 by Mr.Jaks
Martaz. Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Am facut UPDATE la imagini. (Am mutat pozele pe imgur)
MirceA Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Bun topic, insa ai fi putut sa faci o poza si la 'MAP', asa playerii nio pot cauta mult si bine si tot nu vor gasi locatiile.
Trevor Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Am facut UPDATE la imagini. (Am mutat pozele pe imgur) GG ciff, merge perfect.
Kunter.Capone Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Poti sa pui si Bus driver? :D, pentru ca modeul acesta este mult mai orginal , si folositor pentru cei noi.
HoWsE Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Foarte bine dar trebuia daca se poate sa pui si unde sunt locate pe map, ca unii nu stiu.
AshimaPetrisor Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 bravo, foarte frumos, felicitari pentru munca depusa. intrebarea mea este, dece nu faceti poze cu tot cu minimap? sau sa puneti poza si cu locatia de pe harta nu doar cladirea. Sper sa nu o iei ca pe o critica.
Tuckle Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Foarte bun si folositor dar ar fi bine daca ai pune si harta sa se vada cam pe unde se situeaza aceste locuri, pentru ca multi nu stiu.
Recommended Posts