Vincent.Corleone Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Nick-ul tau: [b2w]Vincent Nick-ul celui reclamat: Viciu Detalii (+ poze, video, etc.): Bun sa zicem ca te-ai scos dar sa vedem acuma. Aici o dovada ca un player a fost scos fara fp de marele lider Viciu care are 2/3 warn-lider. 2013-04-02 16:58:47 DarkApolo has joined the group (invitation). 2013-04-08 11:32:17 viciu uninvited DarkApolo. Dovada: (link) Ciudat pentru ca eu nu am impresia ca au trecut nici macar 6 zile...nu? Abia pe la ora 17:00 avea 6 zile. Intradevar am vazut in logs ceea ce a facut.Dar la reclamatia anterioara ziceai ca daca este in teste. (link) Nick pe server:viciuNick-ul celui sanctionat: DarkApoloSanctiunea: uninvite (fara fp)Motivul sanctiunii: arrest robber.Dovezi: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/mcpys2ceh/full/ Testele dureaza 3 zile nu? Mai ales daca facem un extras din regulamentul liderilor, pe care o sa-l trebuiasca sa-l facem public pentru a evita plangerile inutile: -Perioada de teste dureaza 3 zile, 3 zile in care membrul nu arevoie sa faca niciun fel de greseala. Daca acesta o face, se poate scoatedin factiune, insa fara FP, inclusiv daca acesta isi depunde demisia. El clar a trecut de aceasta perioada. Acuma sa fim seriosi mai ales dupa ce m-am sfatuit cu helperi si lideri.Acel membru trebuia clar demis cu fp deoarece asa am putea face toti nu? daca vrem sa iesim mai rapid,o greseala si am iesit fara fp.Mai ales ca la reclamatii baiatul era "curat". (link) P.S Viciule chiar crezi ca vreau sa iti iau locul?Daca tu asta crezi te inseli amarnic.Intradevar vreau ca sa dispari deoarece esti un om de nimica.Stai mereu afk si crezi ca totul ti se cuvine,iar prin toate chestiile aceastea eu nu vreau decat sa ii demonstrez la Tibi ce alegere a facut.
viciu Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Multe chestii nu sunt trecute in regulament dar trebuie facute cu logica. A facut gresala asta, a arestat un robber, probabil nu stia ca e robber, l'a arestat din neatentie dar nu a folosit /mdc. Sa arestezi robberi nu e gresala de FW dar nici de uninvite cu FP, poate altii da, dadeau un FW si se scapau dar eu nu vreau sa mai tin pe oricine in factiune, multi dintre ei stau de mantuiala si nu fac nimic asa ca am hotarat sa fac curat, sa aleg si sa'mi tin in factiune doar membrii care dovedesc ca merita. Am voie sa'mi aleg membrii, am voie sa'si si demit, nu poti spune ca l'am dat afara fara FP aiurea din moment ce am avut pentru ce sa il scot.
Tibi Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Se scoate cu FP in orice caz daca n-are 7 zile, altfel asta se numeste favorizare si se sanctioneaza ca atare. Asa cum s-a spus aici http://bugged.ro/topic/5142-reclamatie-viciu/, s-a luat decizia ca lui viciu sa ii fie scos liderul.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.