Jump to content

Bug /free

Jonny

Recommended Posts

Posted

Descrierea bugului: Pai daca scrii dinainte /free [id] [suma] si imediat cum il omori pe cel cu wanted, dai repede comanda /free el primeste free-ul, desi inca nu a ajuns la jail, serverul il recunoaste deja ca fiind "in jail". Nu stiu daca e asa important bugul dar m-am gandit sa-l reclam..

Dovezi: 

Posted

poi oricum că e acolo că e in faţa ta tot jaill are, acum nu prea mai contează unde acceptă, dar oricum ar trebui rezolvat.

P.S - Nu ştiu dacă e bug sau nu, dar am păţit că am vrut să dau free la unii şi când le dădeam spunea că are deja o ofertă...deşii dădeam cu 100k...

Posted

poi oricum că e acolo că e in faţa ta tot jaill are, acum nu prea mai contează unde acceptă, dar oricum ar trebui rezolvat.

P.S - Nu ştiu dacă e bug sau nu, dar am păţit că am vrut să dau free la unii şi când le dădeam spunea că are deja o ofertă...deşii dădeam cu 100k...

Eu stiu de ce, cred ca eram eu acolo. Iti trimit prin PM

Posted

Cand esti omorat si ai wanted serverul te recunoaste deja in jail, nu este nici un bug, este cu delay-ul ala pana se respawneaza in jail.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.