G.Darius Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 (edited) Buna seara, am decis sa aplic un astfel de topic sa vedetii ce profitoare sunt Mafiile. De ce sunt profitoroare mafiile ?Ei bine sa inecpem cu inceputul. De la ora 13:00 pana la ora 23:00 se dau in jur de 7, 8 atacuri, In aceste atacuri trebuie sa participi si e normal sa mergi hq si sa dai /order 3 de mai multe ori /order 4 de mai multe roi un /Order ak47 si M4A1 costa 2k. Daca luam in jur de 5 /ordere costa in 10k, + ca ai posibilitate sa mori, vei ajunge iarasi hq si iarasi vei lua constant mai multe /ordere care iara iti ia din banii in jur de 10-20k. intr-o zi la toate warurile doar intr-o zi vei strica mai mult de 80k ganditiva in 7 zile cat cheltuim noi pe /ordere. Acum sa incepem cu mats. Pentru a lua salarile va trebui sa depui si mats, care 50k $ faci 50 mats, 50k s-au dus pentru mafie ! Si salarile sunt mici. minim 200k pe saptamana, unul de rank 1, intr-o saptamana daca e activ la toate warurile va cheltui dublu poate si triplu decat salariul. Cel mai mic profit e Ballas nu prea profita, uzzystein a ridicat salarile ! Iar celelalte mafii cu 200k rank 1 profita. Nu venitii sa spunetii ca voi nu statii pt salariu, hai zau, daca nu ar fi salarii nu ai sta iti garantez eu ! Degeaba vorbesti, vorbeste gura fara tine.. Factiunile care nu profita sunt :Police Departament National Guard Federal Baureau of Investigations Hitman Agency Taxy Company News Reporter Paramedic Departament Schools Instructors Ballas Astept pareri ! Edited April 9, 2013 by G.Darius
Davidoff Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Buna seara, am decis sa aplic un astfel de topic sa vedetii ce profitoare sunt Mafile. De ce sunt profitoroare mafile ? Ei bine sa inecpem cu inceputul. De la ora 13:00 pana la ora 23:00 se da in jur de 7, 8 atacuri, In aceste atacuri trebuie sa pariticipi si e normal sa mergi hq si sa dai /order 3 de mai multe ori /order 4 de mai multe roi un /Order ak47 si M4A1 costa 2k. Daca luam in jur de 5 /ordere costa in 10k, + ca ai posibilitate sa mori, vei ajunge iarasi hq si iarasi vei lua constant mai multe /ordere care iara iti ia din banii in jur de 10-20k. intr-o zi la toate warurile doar intr-o zi vei strica mai mult de 80k ganditiva in 7 zile cat cheltuim noi pe /ordere. Acum sa incepem cu mats. Pentru a lua salarile va trebui sa depui si mats, care 50k $ faci 50 mats, 50k s-au dus pentru mafie ! Si salarile sunt mici. minim 200k pe saptamana, unul de rank 1, intr-o saptamana daca e activ la toate warurile va cheltui dublu poate si triplu decat salariul. Cel mai mic profit e Ballas nu prea profita, uzzystein a ridicat salarile ! Iar celelalte mafii cu 200k rank 1 profita. Nu venitii sa spunetii ca voi nu statii pt salariu, hai zau, daca nu ar fi salarii nu ai sta iti garantez eu ! Degeaba vorbesti, vorbeste gura fara tine.. Factiunile care nu profita sunt : Police Departament National Guard Federal Baureau of Investigations Hitman Agency Taxy Company News Reporter Paramedic Departament Schools Instructors Astept parerii ! In loc sa faci proaste " mafiile " uita-te la gramatica ta, apoi trage concluzii asupra " prostiei ". "Mafile" -> "Mafiile" "se da in jur de 7,8 atacuri" -> "se dau in jur de 7,8 atacuri" "pariticipi"->"participi" "ganditiva"->"ganditi-va" "salarile"->"salariile" "spunetii"->"spuneti" "parerii"->"pareri" Pe langa asta, cu greu am putut descifra ce ai vrut tu sa spui acolo, cred ca vrei mai multi bani, cam atat am priceput.
G.Darius Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 (edited) Nimeni nu e perfect, care plm e treaba ta cu gramatica mea :) mereu se gaseste un n00b.. Edit : Apropo unde vezi tu ca le fac proaste ? Cumparati o pereche de ochelari ! Edited April 9, 2013 by G.Darius
xAlecs Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 @@Davidoff Nu mai jigni lumea . Bun topic . Mafia va fii si este cea mai profitatoare Factiunea din joc .
RaYbaCk Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 El nu a jignit lumea... a spus adevarul. Ballas nu profita, adik noi din ballas '' eu, Carlzew, smk, knutz, crazy... ect'' nu stam pentru salariul enorm, noi suntem buni prieteni si noi ne distram la war. Chiar daca am fii dominati'' ceea ce cred ca nu se va intampla'' noi tot ne distram la war-uri. @G.Darius: Ai uitat sa precizezi Ballas-ul la factiunile non-profitoare.
G.Darius Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Ballas nu profita ! daca ar fi asa si salarile la toate mafiile ca la ballas, ar fi super ok ! Am editat si am pus la Non-profitoare
viciu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 In mafii nu faci bani ca nu ai din ce doar salarii in schimb in departamente faci cei mai multi bani, arresturi, killuri (si 6k pe suspect) + salarii..
GeorgeOutlaw Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Frate tu gandesti inainte sa faci un topic? Nu mai bine iti iei tu jobul trucker si intr-o ora de munca faci vreo 600k? Ce te plangi atat. Daca ati ajuns sa va plangeti de salariul mic de ce nu te duci in alta factiune??
G.Darius Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 (edited) Viciu are foarte mare dreptate. George, tu pentru mafia aia, faci multe, mats si strici bani pt ordere la waruri, tot tu iesi in - .. si nu ne plangem, e doar un topic demonstrativ si concret ! Edited April 9, 2013 by G.Darius
G.Darius Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 (edited) Am impresia ca ai lasat acest coment pentru +1 ? sau te supara adevarul Edited April 10, 2013 by G.Darius
Addicted. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Da,eu sunt in F.B.I si de la rank 2 iau cate 600k pentru ca sunt si Tester daca nu eram Tester luam cate 300k.
Recommended Posts