Cloud. Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Nick-ul tau: CloudLevel-ul detinut: 16Nick-ul celui reclamat: Milo_CorleoneO descriere a situatiei: Injurii.Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/3xb6rbd6b/
Milo_Corleone Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 dute-n pizda mati cloud nici nu stii sa joci cred ca esti un copil de 13 ani
Kebab_Lacy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Cloud e un handicapat sa mor io !!! Crede ca e a lui serverul asta!!!
Milo_Corleone Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 taranul dracului:))) de aici se vede ce om esti si intr-un joc ai caracter de TARAN :))) oouuu wsm
Dani Cornea Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 mia fakut post aiurea tot el a inceput si lam injurat dar nu am apucat sa ii fac ss X(X(X(X
Mucu Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 taranul dracului:))) de aici se vede ce om esti si intr-un joc ai caracter de TARAN :))) oouuu wsm jupane la cum injuri nici tu nu ai mai mult de 13 14 ani si mai invata sa injuri ca nu sti :D
Kebab_Lacy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Cu el nu poti vorbi ..... Sa mearga in pat odata si sa ramana acolo ....
Cloud. Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 1) Am 16 ani. 2) Nu stiu de unde a-ti invatat injuraturile astea, la varsta pe care o aveti trebuia sa suge-ti laptele de la mamica voastra. 3) Se vede cei 7 ani de-acasa. 4) Imi bag p*** in ungurimea voastra. Good luck ^
Kebab_Lacy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 mia fakut post aiurea tot el a inceput si lam injurat dar nu am apucat sa ii fac ss X(X(X(X Stiu .... asta deja prost ca pute ....
Kebab_Lacy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Auzi Cloud !!! Mai bine taci si nu mai scrii aici nimic ... Ce cei 7 ani de acasa ? Tu nu respecti pe nimeni pe serveru asta !!!
Cloud. Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Duceti-va in ungurimea vostra bozgori prosti, de v-as vedea in fata ochilor, v-as smulge parul din nas.
Milo_Corleone Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Cload ai 16 ani :))))))) ouuu bagamiash p***-n mata :))) copile maine nu ai scoala?:))) no ma duc sa joc nu am timp de un copil aaa si inca o data MATA!!!!
Cloud. Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Eu nu ma iau de mamele voastre.. pentru ca roata se intoarce, fiecare avem o mama.. dar nici chiar asa. Hai sa nu ne batem joc de parintii. Poti sa ma injuri cat vrei pe mine, dar pe ei nu.
Milo_Corleone Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 cloud MATA MATA MATA MATA sa MOARA MATA ;) dute sa dormi e tarziu deja pentru un copil de 16 ani
Kebab_Lacy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Duceti-va in ungurimea vostra bozgori prosti, de v-as vedea in fata ochilor, v-as smulge parul din nas. Ce Bozgori ??? Tu nu stii ce scrii ??? Tu pe ce limba vb cu mine ???? Uita-te numa pe poza ... http://nemo.rdsor.ro/gta/Cloud.png Mai bine taci ciobanule !!!
Cloud. Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 De la tine am invat, boule. E contagioasa ungurimea asta..
Kebab_Lacy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 dute ma ... waj samar ce om esti ....... Nu te suport .....
Milo_Corleone Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 na in fine.......roman,maghiar,tigan, nu ma intereseaza ce esti DUTE-N p*** :))
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.