Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ai incercat sa te gandesti cum ar fi sa impusti rate cu puterea mintii? Gandeste-te ca acea rata daca ar apuca sa auda impuscatura i-ar confirma faptul ca inca traieste. Merg pe aceasta afirmatie pentru ca ma gandesc ca viteza sunetului e undeva la 277 m/s ...iar un glont tras cu un pistol normal ajunge pe la 400 m/s ....acum imagineaza-ti ce viteza ar avea un glont tras cu puterea mintii. Daca ai auzi impuscatura inseamna ca esti in viata si cel care a tras nu a nimerit, asta se aplica si pentru rate.

CAZUL 1 : RATUSCA AUDE IMPUSCATURA

80245301.png

Uploaded with ImageShack.us

CAZUL 2 : RATUSCA NU AUDE IMPUSCATURA

48073596.png

Uploaded with ImageShack.us
Edited by Theogritzi2
  • Upvote 2
Posted (edited)

Incertitudinea traieste inauntrul fiecaruia. Credem ca e imposibil sa realizam lucruri de care am fost influentati sa credem ca  sunt imposibil de realizat. Fiecare aveti cate un secret de care ceilalti nu stiu si astfel daca nimeni nu are cunostiinta de cauza nu poate sa creada ca ai fi facut acel lucru. Acum ...eu nu incerc sa spun ca pot sa manipulez gloante cu puterea mintii sau sa imbin o serie de unde formand un laser cu o putere fatala ci vreau sa aflu daca exista cineva care daca ar fi binecuvantat cu asemenea puteri le-ar folosi intr-un scop malefic si si-ar dori sa curete planeta de rate, gandidu-se ca rata nu ar avea sansa sa auda sunetul mortii sale, deoarece viteza sunetului e mai mica decat viteza glontului.

Edited by Theogritzi2
Posted (edited)

Da , ce pot sa spun..ar fi o idee buna . Incearca la sugestii , vezi ce parere va avea Shadow

Edited by sTix
Posted

Sigur nu cumva erai doar spart si te-a plesnit inspiratia?... Stiu ca si eu scriam msj de-an _|_ si incercam sa le descifrez dupa da nu imi iesa:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.