Ionut Alexandru Bilibou Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) Ai incercat sa te gandesti cum ar fi sa impusti rate cu puterea mintii? Gandeste-te ca acea rata daca ar apuca sa auda impuscatura i-ar confirma faptul ca inca traieste. Merg pe aceasta afirmatie pentru ca ma gandesc ca viteza sunetului e undeva la 277 m/s ...iar un glont tras cu un pistol normal ajunge pe la 400 m/s ....acum imagineaza-ti ce viteza ar avea un glont tras cu puterea mintii. Daca ai auzi impuscatura inseamna ca esti in viata si cel care a tras nu a nimerit, asta se aplica si pentru rate. CAZUL 1 : RATUSCA AUDE IMPUSCATURA Uploaded with ImageShack.us CAZUL 2 : RATUSCA NU AUDE IMPUSCATURA Uploaded with ImageShack.us Edited April 10, 2013 by Theogritzi2 2
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Ce dracu e asta?... =)) O dorinta , as vrea ca in cazul in care cineva dintre voi reuseste la un moment dat sa ajunga in stadiul in care ar putea manipula un glont sau anumite unde , sa nu puna in pericol viata ratelor.
LikEe Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Iara un post pentru +1 =)). Ce prostie , nici nu merita vazuta. Va sugerez sa nu va UITATI !
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Iara un post pentru +1 =)). Ce prostie , nici nu merita vazuta. Va sugerez sa nu va UITATI ! Nu ai cum sa intelegi. Nu e vina mea ca tie nu iti plac ratele.
Trevor Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Hitmanu N1 =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 (edited) Incertitudinea traieste inauntrul fiecaruia. Credem ca e imposibil sa realizam lucruri de care am fost influentati sa credem ca sunt imposibil de realizat. Fiecare aveti cate un secret de care ceilalti nu stiu si astfel daca nimeni nu are cunostiinta de cauza nu poate sa creada ca ai fi facut acel lucru. Acum ...eu nu incerc sa spun ca pot sa manipulez gloante cu puterea mintii sau sa imbin o serie de unde formand un laser cu o putere fatala ci vreau sa aflu daca exista cineva care daca ar fi binecuvantat cu asemenea puteri le-ar folosi intr-un scop malefic si si-ar dori sa curete planeta de rate, gandidu-se ca rata nu ar avea sansa sa auda sunetul mortii sale, deoarece viteza sunetului e mai mica decat viteza glontului. Edited April 10, 2013 by Theogritzi2
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 (edited) @@ZippoXV Nu e importanta cantitatea sau modul in care am reusit sa ajung la ideea asta . E important faptul ca am scos in evidenta un pericol pe care nimeni altcineva nu l-a vazut. Paranoia ratelor nu ar trebui sa fie un subiect neglijabil. Edited April 10, 2013 by Theogritzi2
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Am dubii in priviinta existentei lui Iisus.
ZippoXV Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Sincer frate, esti high? De ce ti-ar pasa de rate? De ce ar trage cineva in rate?
Ionut Alexandru Bilibou Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 (edited) Tocmai mi-a venit o idee. Propun sa se bage rate pe server si mai propun sa se bage o factiune care sa protejeze ratele. De ce ar nevoie? In cazul in care cineva ar dori sa le impuste sa aparem noi aparatorii ratelor sa le protejam. Uploaded with ImageShack.us Edited April 10, 2013 by Theogritzi2
sTix Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) Da , ce pot sa spun..ar fi o idee buna . Incearca la sugestii , vezi ce parere va avea Shadow Edited April 10, 2013 by sTix
Tudy1995 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Sigur nu cumva erai doar spart si te-a plesnit inspiratia?... Stiu ca si eu scriam msj de-an _|_ si incercam sa le descifrez dupa da nu imi iesa:)
Recommended Posts