Jump to content

Event Elite !

Cristicaua

Recommended Posts

Posted

Event time ! Cine omoara pe cei mai multi ellite castiga 2kk eventul este valabil pana pe data de 12 aprilie !

Model de postare:

Nick:

Level:

Numarul de kill-uri:

Dovada:

Astept si sponsorizari !!

Daca aveti nelamuriri puteti sa-mi trimiteti PM.

Pentru a castiga marele premiu trebuie sa aveti maxim 15 kill-uri.

Posted

Elite sunt niste presupusi mencenari.Va dau exemplu de elite: DarkEllite, GreenEllite, RedEllite, DeeaElite, WitheElite, BlueElite etc.

P.S:Daca nu va merge la /find cu un singur ''L'' la ellite incercati cu 2 si vice versa

Astept si sponsori ! Spor la omorat elite !

Posted

Nick:SkizzoSkill

Level:25

Numarul de kill-uri:1 

Dovada:Aici cand era in viata si aveam find pe el : http://imgur.com/6VTWwCh

Aici cand ii mort si eu am W1 : http://imgur.com/cJ36Jco

PS:Astept cei 2 kk si vreau SS sa vad ca ai transferat!!! ....DACA NU DAI II EVENT FAKE

SA MOR EU CAND O VAZUT CA AM OMORAT UNU GATA O DAT EDIT SI TREBUIE SA OMORATI 15 :))) EVENT FAKE NU MAI OMORATI CA LUATI DM SI FW DACA SUNTETI IN FACTIUNII...UITATIVA LA DATA CAND AM POSTAT SI CAND O FACUT EDIT .....II EVENT FAKEEEE...

Posted

1 la mana: Faceti DM pe noi, asta nu inseamna ca nu puteti primii sanctiuni, noi nu ne-am dat acordul pt acest event.

2 la mana: Dm pe ellite inseamna ca te pui rau cu noi... Nu cred ca vrei

3 la mana: Bafta restu, cristi noi mai avem treaba :)

Posted

Elite nu se sperie de nimeni si de nimic. poti trimite tot servarul dupa noi, cu puterea maritului F8 si a deagle vom face intodeauna fata.

Posted

Cum gasesc un ellite ?

Nick:Vlad.

Level:3

Numarul de kill-uri:1

Dovada:

file://localhost/C:/Users/Vlad/Desktop/Untitled.png

asta e primul kill :D

Posted

Nu stiu daca totii din elite sunt ratatii ca ala de ieri, la fbi statea unu din clanul elite, si tot tragea in noi pana am murit.

Eu zic, daca prindetii unul din elite, care face dm aiurea, reclamatii, numa bine ia jail, poate si warns, si in 4,5 zile ne scapam de ei !

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.