Jump to content

Cutu.Cutu.

Go to solution Solved by G.Darius,

Recommended Posts

Posted

Cateodata cand ma joc SA:MP chiar si GTA imi intra in bara jocul. Nu apas pe nimic. S-au cand imii face lag si il inchid si iar il deschid sta vreo cateva zeci de secunde si apare GTA SAN ANDREAS can not find your audio card instaled desi o am instalata. 

Posted

Cateodata cand ma joc SA:MP chiar si GTA imi intra in bara jocul. Nu apas pe nimic. S-au cand imii face lag si il inchid si iar il deschid sta vreo cateva zeci de secunde si apare GTA SAN ANDREAS can not find your audio card instaled desi o am instalata. 

Instaleaza placa sunet.

Posted

Driver-ul de la placa ta de sunet nu este compatibila 100% cu placa ta de baza.

De aceea driver-ul de la placa de sunet intampina unele probleme cand deschizi un joc dupa un interval de timp.

Pentru a rezolva asta dezinstaleaza placa de sunet si cauta alt driver.

Posted

Cand ai dat sa instalezi nu ai bifat casuta cu audio, reinstaleaza-l si bifeazo, bafta !

multumesc dar nu am vazut casuta cu audio. Si cred ca te referi la instalarea jocului nu?

Posted

Da.

pai in primul rand nu am gasit un site de p care sa-l downlaodez si in al doilea rand  nu e nicio casuta de bifare pentru placa audio .

Posted

Nu are dece sa reinstaleze jocu , cand problema este de la placa de sunet . Il dezintaleaza el dar dupa , tot problema aia o sa aiba . 

Dezintaleeaza placa de Sunet , Si cauta un driver pentru placa de sunet . 

Succes ! 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.