RAGGAZZO Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Nick pe server:sEnZzZaTiEVand / cumpar:Vand Bingo ZIP de la banca face peste 1kk pe zi am si ss cine e interesat am sa aratDetalii (poze, pret, etc):pret 200 kk neg !!
AllisTeR Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 nu merita nu toti isi skimba schinu in fiecare zii asa ca nu face nush ce..:|
RAGGAZZO Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 eu scot bani in fiecare vineri de luni pana azi am 4 kk pana diseara fac 5 kk face 1,1 1,2kk pe zi suntem 450 de playeri ma
Maceasa Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Binco ala de la Grove Street,face mai multi bani ca bizz'ul tau.Ala nici macar nu e cunoscut.Binco de la Grove e mai popular,pune aici un SS,daca chiar face ala 1kk-2kk pe zi.
Cosmina Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 <p>da chiar pune un </p> <p>ss cu cat face pe zi si —ti dau eu 205kk</p>
Andale Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 @@Cosmina si @ pentru amandoi am ceva. Nu zic ca nu face 1kk/zi, poate face, ownerul bizz-ului stie dar cam toti mai infloriti profitul. Cine este prost sa zica, virgula, ca bizz-ul lui face 1$/zi :|?! @@Cosmina Mai sunt si oameni care ies si intra in bizz-ul lor si zic ca au un bizz fenomenal. Nu pot sa zice ca el face asta pentru ca nu am dovezi. @ Apropo se scrie "Binco", tu ai bizz "Binco" ca nu esti la pacanele cu "Bingo" =)) Daca tu chiar faci 1kk/zi felicitari de la mine! ;)
RAGGAZZO Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 @@Cosmina si @ pentru amandoi am ceva. Nu zic ca nu face 1kk/zi, poate face, ownerul bizz-ului stie dar cam toti mai infloriti profitul. Cine este prost sa zica, virgula, ca bizz-ul lui face 1$/zi :|?! @@Cosmina Mai sunt si oameni care ies si intra in bizz-ul lor si zic ca au un bizz fenomenal. Nu pot sa zice ca el face asta pentru ca nu am dovezi. @ Apropo se scrie "Binco", tu ai bizz "Binco" ca nu esti la pacanele cu "Bingo" =)) Daca tu chiar faci 1kk/zi felicitari de la min Lam dat cu 190kk si am poza cu bani in bbalance cu cat scotea voi nu lati avut niciodata si va dati cu parerea.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.