Jump to content

Vand Bizz

RAGGAZZO

Recommended Posts

Posted

Nick pe server:sEnZzZaTiE
Vand / cumpar:Vand Bingo ZIP de la banca face peste 1kk pe zi am si ss cine e interesat am sa arat
Detalii (poze, pret, etc):pret 200 kk neg !!

Posted

eu scot bani in fiecare vineri de luni pana azi am 4 kk pana diseara fac 5 kk face 1,1 1,2kk pe zi suntem 450 de playeri ma

Posted

Binco ala de la Grove Street,face mai multi bani ca bizz'ul tau.Ala nici macar nu e cunoscut.Binco de la Grove e mai popular,pune aici un SS,daca chiar face ala 1kk-2kk pe zi.

Posted

@@Cosmina si @ pentru amandoi am ceva. Nu zic ca nu face 1kk/zi, poate face, ownerul bizz-ului stie dar cam toti mai infloriti profitul. Cine este prost sa zica, virgula, ca bizz-ul lui face 1$/zi :|?!

@@Cosmina Mai sunt si oameni care ies si intra in bizz-ul lor si zic ca au un bizz fenomenal. Nu pot sa zice ca el face asta pentru ca nu am dovezi.

@ Apropo se scrie "Binco", tu ai bizz "Binco" ca nu esti la pacanele cu "Bingo" =))

Daca tu chiar faci 1kk/zi felicitari de la mine! ;)

Posted

@@Cosmina si @ pentru amandoi am ceva. Nu zic ca nu face 1kk/zi, poate face, ownerul bizz-ului stie dar cam toti mai infloriti profitul. Cine este prost sa zica, virgula, ca bizz-ul lui face 1$/zi :|?!

@@Cosmina Mai sunt si oameni care ies si intra in bizz-ul lor si zic ca au un bizz fenomenal. Nu pot sa zice ca el face asta pentru ca nu am dovezi.

@ Apropo se scrie "Binco", tu ai bizz "Binco" ca nu esti la pacanele cu "Bingo" =))

Daca tu chiar faci 1kk/zi felicitari de la min

Lam dat cu 190kk si am poza cu bani in bbalance cu cat scotea voi nu lati avut niciodata si va dati cu parerea.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.