Jump to content

Bug DropCar

TeryX

Recommended Posts

Posted

Descriere Bug: Daca vine de exemplu un mafiot , cu masina factiunii sale, si eu sunt civil , pot sa dau dropcar la masina lui chiar daca sunt civil si masina nu se respawneaza ramane tot acolo si mai pot sa dau dropcar de cate ori vreau.
Dovezi: Nu am reusit sa strang dovezi dar puteti sa incercati.

Posted

Dacă știu toți despre el atunci de ce adminii nu fac ceva cu asta ? Înțeleg ca nu pot repara bug-ul, dar măcar sa ii pedepseasca pe cei care abuzeaza.

Posted

In lv nu sunt masini multe ca in ls, + ca suntem foarte multi lucratori la car jack, nu avem destule masini, e foarte bine ca exista bugul altfel nu stiu ce ne-am face fara el !

Posted

In lv nu sunt masini multe ca in ls, + ca suntem foarte multi lucratori la car jack, nu avem destule masini, e foarte bine ca exista bugul altfel nu stiu ce ne-am face fara el !

Ai zis o foarte mare prostie . Cum sa fie foarte bine ca exista un bug care strica serverul ? Daca vrei servere usoare apucate de unul in care la o tura de trucker iti da 100kk . 

Posted

Toti fac bani din el. (+) ca pana acum nici un admin nu a zis ca e interzis. Daca era un bug extrem de grav se rezolva pana acum sau il inchideau pana gaseau o modalitate de rezolvare. Tot 2 minute stai pana faci aceeasi bani. Chiar te plictisesti mai mult.

Posted

Toti stiau de bug-ul asta.. Dar le era frica sa-l puna la bug ca sa nu-l rezolve Shad0w ;)

A mai fost reportat de 2-3 ori. Topicurile au fost mutate la Buguri Rezolvate. O sa il rezolve.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.