TeryX Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Descriere Bug: Daca vine de exemplu un mafiot , cu masina factiunii sale, si eu sunt civil , pot sa dau dropcar la masina lui chiar daca sunt civil si masina nu se respawneaza ramane tot acolo si mai pot sa dau dropcar de cate ori vreau.Dovezi: Nu am reusit sa strang dovezi dar puteti sa incercati.
Alex Bogdan Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Bug-ul este vechi toti stiu despre el. Oricum tot 2 minute trebuie sa astepte pana sa dea /dropcar inca odata
Eugen Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Dacă știu toți despre el atunci de ce adminii nu fac ceva cu asta ? Înțeleg ca nu pot repara bug-ul, dar măcar sa ii pedepseasca pe cei care abuzeaza.
G.Darius Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 In lv nu sunt masini multe ca in ls, + ca suntem foarte multi lucratori la car jack, nu avem destule masini, e foarte bine ca exista bugul altfel nu stiu ce ne-am face fara el !
MyhaytzaCJ Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 In lv nu sunt masini multe ca in ls, + ca suntem foarte multi lucratori la car jack, nu avem destule masini, e foarte bine ca exista bugul altfel nu stiu ce ne-am face fara el ! Ai zis o foarte mare prostie . Cum sa fie foarte bine ca exista un bug care strica serverul ? Daca vrei servere usoare apucate de unul in care la o tura de trucker iti da 100kk .
LeR Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Toti fac bani din el. (+) ca pana acum nici un admin nu a zis ca e interzis. Daca era un bug extrem de grav se rezolva pana acum sau il inchideau pana gaseau o modalitate de rezolvare. Tot 2 minute stai pana faci aceeasi bani. Chiar te plictisesti mai mult.
HoWsE Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Toti stiau de bug-ul asta.. Dar le era frica sa-l puna la bug ca sa nu-l rezolve Shad0w ;)
G.Darius Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Tot dracu ala e, tot 2 minute asteptii indiferent ce e , deci nu ai nimic de castigat.
LeR Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Toti stiau de bug-ul asta.. Dar le era frica sa-l puna la bug ca sa nu-l rezolve Shad0w ;) A mai fost reportat de 2-3 ori. Topicurile au fost mutate la Buguri Rezolvate. O sa il rezolve.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.