Jump to content

Reclamatie [Set]TakeN Injurii !

Florin_peste

Recommended Posts

Posted

Dupa ce mai faci si DM aiurea, mai ai tupeu sa faci reclamatia asta. Se vede clar in poza ca tu ai inceput cu DM-ul

Posted

Chiar nu am avut nik cu tine... app se vede:

1 la mana: M-ai sunat ai zis ca suntem niste ratati... De aceea am luat si arme sa te omor

2 la mana: Chiar credeti ca injurandu-ma rezolvati cv?

3 la mana: Te-am omorat ca sa nu ma omori tu 

4 la mana: Nu aveam absolut nici o tb cu tine... Vad ca cristi ala te-a pus

5 la mana: Cristi ne auzim pe SAMP :)

6 la mana: Nu stiu cum va permiteti sa mintiti aiurea... ma mai mintiti si pe mine:)

7 la mana: Comentarii aduse anapoda... HiHiHi :)

8 la mana: Nu mai postati aiurea in plus asteptati decizia adminului

C!u$: V-am pupat =))

PS: A, da uitati-va la timp si o sa vedeti cronologia :)

Daca tot vreti sa mintiti pe cineva.. data viitoare chinuiti-va mai mult poate o sa va iasa.... Mai strangeti 2 3 cu voi si poate o sa se simta vrun ellite amenintat =))

Posted

Chiar nu am avut nik cu tine... app se vede:

1 la mana: M-ai sunat ai zis ca suntem niste ratati... De aceea am luat si arme sa te omor

2 la mana: Chiar credeti ca injurandu-ma rezolvati cv?

3 la mana: Te-am omorat ca sa nu ma omori tu 

4 la mana: Nu aveam absolut nici o tb cu tine... Vad ca cristi ala te-a pus

5 la mana: Cristi ne auzim pe SAMP :)

6 la mana: Nu stiu cum va permiteti sa mintiti aiurea... ma mai mintiti si pe mine:)

7 la mana: Comentarii aduse anapoda... HiHiHi :)

8 la mana: Nu mai postati aiurea in plus asteptati decizia adminului

C!u$: V-am pupat =))

Nu Are rost reclamatia , se vede clar ai lu-at arme mai omorat ! Pac Pac S@L !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.