Florin_peste Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Nick: GreenEllite Nick reclamat: [set]TakeN ( cu 2 n sau 1 nu mai stiu :) ) Dovezi: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/3d0v5zjq/47dd6a32/
Cristicaua Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Dupa ce mai faci si DM aiurea, mai ai tupeu sa faci reclamatia asta. Se vede clar in poza ca tu ai inceput cu DM-ul
Redpill Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Dupa ce mai faci si DM aiurea, mai ai tupeu sa faci reclamatia asta. Se vede clar in poza ca tu ai inceput cu DM-ul Exact , se vede in poza cand a luat arme sa ma omoare . HiHiHi Green poza cand mai omorat http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/8jl3b120l/
Florin_peste Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Chiar nu am avut nik cu tine... app se vede: 1 la mana: M-ai sunat ai zis ca suntem niste ratati... De aceea am luat si arme sa te omor 2 la mana: Chiar credeti ca injurandu-ma rezolvati cv? 3 la mana: Te-am omorat ca sa nu ma omori tu 4 la mana: Nu aveam absolut nici o tb cu tine... Vad ca cristi ala te-a pus 5 la mana: Cristi ne auzim pe SAMP :) 6 la mana: Nu stiu cum va permiteti sa mintiti aiurea... ma mai mintiti si pe mine:) 7 la mana: Comentarii aduse anapoda... HiHiHi :) 8 la mana: Nu mai postati aiurea in plus asteptati decizia adminului C!u$: V-am pupat =)) PS: A, da uitati-va la timp si o sa vedeti cronologia :) Daca tot vreti sa mintiti pe cineva.. data viitoare chinuiti-va mai mult poate o sa va iasa.... Mai strangeti 2 3 cu voi si poate o sa se simta vrun ellite amenintat =))
Redpill Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Chiar nu am avut nik cu tine... app se vede: 1 la mana: M-ai sunat ai zis ca suntem niste ratati... De aceea am luat si arme sa te omor 2 la mana: Chiar credeti ca injurandu-ma rezolvati cv? 3 la mana: Te-am omorat ca sa nu ma omori tu 4 la mana: Nu aveam absolut nici o tb cu tine... Vad ca cristi ala te-a pus 5 la mana: Cristi ne auzim pe SAMP :) 6 la mana: Nu stiu cum va permiteti sa mintiti aiurea... ma mai mintiti si pe mine:) 7 la mana: Comentarii aduse anapoda... HiHiHi :) 8 la mana: Nu mai postati aiurea in plus asteptati decizia adminului C!u$: V-am pupat =)) Nu Are rost reclamatia , se vede clar ai lu-at arme mai omorat ! Pac Pac S@L !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.