smk Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Am deschis topicul asta pentru ca vreau si eu sa stiu ce trebuie sa faci ca sa ajungi lider!? Experienta in sa-mp am, joc pe buGGed de ceva timp, am fost in toate factiunile, in fiecare factiune am avut minim rank 3. As vrea sa stiu daca orice "random" poate sa ajunga lider! Vreau cat mai multe pareri....
Trevor Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Nu iti bate capul, la cererea mea nici macar nu s-a uitat. Tin sa cred ca sectiunea " Vreau sa ajung helper / lider " e degeaba.
Cristicaua Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Sa ai pile. Cu pile poti ajunge si helper ;) Nu toti liderii/helperi au pile doar majoritatea
fantaxd Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Frate, cum sa ii dai lider lu bodanel? Baiatul e certat cu lb.romana si el are lider la NR. Sa nu uitam ca a mai avut lider yakuza care a stat maxim 3 zile... + level 16 si varsta 13-14 ani.
Cristicaua Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Da fanta ai dreptate. BodaneLL cica isi doreste de cand este pe server sa fie lider NR. Si eu imi doresc demult lider Taxi dar nu se poate. Bafta.
PokeR. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Tre sa ai multe multe multe multe multe multe pila + sa fii donat si tu ceva euro
Cristicaua Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Tre sa ai multe multe multe multe multe multe pila + sa fii donat si tu ceva euro Bodanell are pile ca nu l-am vazut pe el in user panel cu cont premium.
smk Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Da coaie, exact asta vreau sa zic, adica eu stau 9-10 ore pe zi pe sa-mp, pentru ce?.....Nu zic neaparat de mine, zic in general!
Martaz. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Eu partial ii tin partea lui Tibi... La ce sufereala am facut noi pe forum (sinnere) ...cum pana mea sa ne dea lider =)) Chiar daca suntem PESTE TOTI...el se gandeste-te si la asta..ca am injurat ca astea. Dar daca am avea lider la vreo factiune, s-ar felicita pe el ca ne-a pus lideri'. Asta e :) "Toate la timpul lor"
Cristicaua Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Da coaie, exact asta vreau sa zic, adica eu stau 9-10 ore pe zi pe sa-mp, pentru ce?.....Nu zic neaparat de mine, zic in general! Exact si eu, cateodata nu ma mai dezlipesc de PC doar pentru o functie inalta.
BlackOutCRYS Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Trebuie sa pupi in cur pe cine trebuie daca nu esti destul de bun .
winsi Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Eu partial ii tin partea lui Tibi... La ce sufereala am facut noi pe forum (sinnere) ...cum pana mea sa ne dea lider =)) Chiar daca suntem PESTE TOTI...el se gandeste-te si la asta..ca am injurat ca astea. Dar daca am avea lider la vreo factiune, s-ar felicita pe el ca ne-a pus lideri'. Asta e :) "Toate la timpul lor" Cu nick MARTA nu iei decât căcat la bot, sal kf? :D
MyhaytzaCJ Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Tin sa cred ca sectiunea " Vreau sa ajung helper / lider " e degeaba.
iSmoke Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Cristinel unde vrei tu sa fii lider ma? Tu schimbi factiunile ca pe ciorapi si vrei lider? Sa fim seriosi :|
BodaneLL Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Vă plângeți ca femeile! Liderul trebuie să fie de sex masculin! S@L
Cristicaua Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ma smoke ma. Daca nu vedeam acel /goov cu NG recruteaza si acum eram in Hitman serios, chestia cu abuz de undercover fusese intentionata ca sa iau sa ies cu 3/3 FW si fara FP decat cu cerere de demisie si FP. Urat din partea da ca nu mai lasat sa-mi iau adio de la membri cum fac multi lideri :mellow: Edit: BodaneLL schimbati semnatura ca acum esti lider NR. Sa sti ca nu am nimic impotriva :D
Martaz. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Cu nick MARTA nu iei decât căcat la bot, sal kf? :D =)) PS: e Martaz. =)) PS2: eu fac bine, tu "kf" ?
smk Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Bodanele taci drq ma, sa fim seriosi, ai 12 ani, nici floci la pl n.ai si esti de sex masculin!....:-j.......Cu topicu asta tin sa spun ca m.am lasat de buGGed!....Sunt multi care sau lasat din cauza asta! Bafta! Si nu o sa mai fie nicio factiune cum a fost Grove Street odata! RESPECT:Knutz, Axe, Sinner, Iva, Tannda Quatro, Uzzy si multi altii, si pe cei care iam adus, carl,andrutz, horica, si multi altii!!!
Cristicaua Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Bodanele taci drq ma, sa fim seriosi, ai 12 ani, nici floci la pl n.ai si esti de sex masculin!....:-j.......Cu topicu asta tin sa spun ca m.am lasat de buGGed!....Sunt multi care sau lasat din cauza asta! Bafta! Si nu o sa mai fie nicio factiune cum a fost Grove Street odata! RESPECT: Axe, Sinner, Iva, Tannda Quatro, Uzzy si multi altii, si pe cei care iam adus, carl,andrutz, horica, si multi altii!!! Mare dreptate ai. Factiune cum era Grove nu va mai fi niciodata Chiar daca nu se pare ca arat respect pentru fostii membri eu i-am respectat dintotdeauna
Martaz. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 @@smk : Toti probabil ne vom lasa, din cauza 'unor admini' ;)) Si pe mine ma bate gandul'. PS: Lui Tibi, nu-i plac oamenii sinceri si directi ca noi...trebuie sa fim pupincuristi ca sa avem lider :* $@L Ultimul post al meu pe forum.
winsi Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Bodanele taci drq ma, sa fim seriosi, ai 12 ani, nici floci la pl n.ai si esti de sex masculin!....:-j.......Cu topicu asta tin sa spun ca m.am lasat de buGGed!....Sunt multi care sau lasat din cauza asta! Bafta! Si nu o sa mai fie nicio factiune cum a fost Grove Street odata! RESPECT: Axe, Sinner, Iva, Tannda Quatro, Uzzy si multi altii, si pe cei care iam adus, carl,andrutz, horica, si multi altii!! Eşti patetic.
PokeR. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Cristinel unde vrei tu sa fii lider ma? Tu schimbi factiunile ca pe ciorapi si vrei lider? Sa fim seriosi :| Da smoke ai dreptate.Stiu ca ai 2 luni de Hitman Agency , bravo tie ca ai rezistat atat,esti unu din cei mai de treaba lideri depe server dupa parerea mea da acum in ziua de azi ca sa iei un lider/helper/admin tre sa ai multe pile.FARA PILE SI PUPAT IN CUR NU TE VEDE NIMENI CA OM SERIOS
akka Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Ca sa ajungi leader trebuie: -Sa nu fii bajat pe server. -Sa nu umblii cu b0j3tz11 din ZEW -Sa ai anturaj cu 0wn3r11. -Sa fi catelu' la admini.(In unele cazuri) PwPz.
Cristicaua Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Eşti patetic. [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] deabea ti-ai facut si tu acum un cont pe forum-ul asta. Cauta si tu topic-uri de newbie cum ar fi niste tutoriale :) Cred ca nu vei mai vedea niciodata un ZEW ca lider de acum in colo pentru ca iei sunt baieti adevarati. S@L
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.