Vincent.Corleone Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) Aici puteti vota fiecare ce doriti. Edited April 12, 2013 by B2w Vincent Quote
PokeR. Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Domnule Vincent baga si 5v5 ca poate la lume le plac mai mult acest still de joc Quote
Vincent.Corleone Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Domnule Vincent baga si 5v5 ca poate la lume le plac mai mult acest still de joc Daca se vor strange voturi destule se va face 5v5. Quote
Vincent.Corleone Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 (edited) 1st: The Amoeba Boys 2nd: Just a Dream 3rd: The Dead Riders Cei care au castigat locul 1 vor pleca din runda doua in editia a 2-a. Atentie! Din editia a 2-a vor fi premii in Riot Points. Sper ca v-a placut acest turneu si ca totul a decurs cum a trebuit. Toti cei care au participat o sa primiti pm pe forum pentru editia a 2-a. Bafta tuturor! Edited April 12, 2013 by B2w Vincent Quote
zBubbleZ Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Eu știu premiile,dar poate el vrea să fie surpriză asa că nu spun. Quote
Taykiro Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Eu știu premiile,dar poate el vrea să fie surpriză asa că nu spun. Se vede neseriozitatea organizatorului , e frumos ca la un concurs sa stie numai o persoana care sunt premile? Quote
Vincent.Corleone Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Se vede neseriozitatea organizatorului , e frumos ca la un concurs sa stie numai o persoana care sunt premile? Premiile nici eu nu le stiu deoarece sunt oferite de riot....tot ce stiu ca toti concurentii primelor patru echipe inafara de rezerve vor primi un skin ryze triumph si pe langa asta am probleme mari cu calculatorul.Daca nu iti convine si joci doar pentru premii si nu pentru frumusetea jocului poti pleca. Quote
Taykiro Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 (edited) Premiile nici eu nu le stiu deoarece sunt oferite de riot....tot ce stiu ca toti concurentii primelor patru echipe inafara de rezerve vor primi un skin ryze triumph si pe langa asta am probleme mari cu calculatorul.Daca nu iti convine si joci doar pentru premii si nu pentru frumusetea jocului poti pleca. eu oricum nu ma astept sa castig ... dar daca un concuret stie premile restu nu ce crezi despre organizator? Mai nou daca intrebi ceva , vrei acel ceva ;) Edited April 16, 2013 by Taykiro Quote
pLaKe01 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 1.Da 2.Super. Felicitari pentru munca pe care o depui. Quote
Recommended Posts