MyhaytzaCJ Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Salut . Imi poate zice cineva si mie cum pot adauga un mod la joc ? Are ceva dezanvantaje ? Nu am mai facut chestii dinastea pana acum
Catal1n Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Se poate unele mod-uri sa-ti aduca necazuri care consta in CRASH/LAG.
MyhaytzaCJ Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Ok . Insa eu vreau doar un mod pt Pheonix deocamdata . Multumesc cui ma poate ajuta :D
BlackOutCRYS Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 (edited) Armele si masinile se bag cel mai usor cu GGMM sau IMG TOOL . Pentru celelantele folosesti si SAMI . Urmareste tutoriale pe youtube / alte site-uri si o sa inveti . Inainte sa bagi orice mod/skin etc. sa-ti faci backup la GTA SA , adica il mai copiezi o data altundeva pe PC , dar sa fie varianta clean , nemodificata . Dezvantajul e ca de la unele primesti crash-uri , daca nu sti sa le bagi poti strica jocul etc . . Pentru Phoenix , uita-te in clipul de mai jos pentru un tutorial despre cum sa modifici masini cu GGMM si skin-uri poti gasi aici , aici sau aici Edited April 11, 2013 by BlackOutCRYS
GeorgeOutlaw Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Iti bagi programul spark sau img tool, deschizi gta3.img cu el si pui modurile acolo, la sfarsit salvezi si asta e. Ai grija ca la skinuri si masini trebuie sa le inlocuiesti pe cele vechi cu cele noi. Mai bine cauta tu un tutorial pe youtube ca acolo iti explica printr-o filmare sau poze...
LeR Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 De obicei iti produce Lag sau iei Crash-uri. Depinde de mod. Ele pot fi bagate cu diferite programe. Pentru masini si arme e bun GGMM, pentru textura e bun IMG Editor. Depinde de moduri.
Recommended Posts