Mr.Jaks Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Dupa cum spune si titlul, acesta este un concurs de modding. Masina care trebuie modata este Huntley. Aici aveti modul "basic": LINK: http://www.2shared.com/file/t_kMSgQQ/8297-land-rover-range-rover-sp.html Editarea modului "basic" presupune: 1.Lasarea suspensiilor spate la acelasi nivel cu cele din fata, sau chiar coborarea masini. 2.Jate/roti noi. 3.Orice credeti voi ca va face masina sa arate mai bine. Participanti sunt rugati sa posteze aici un Ss cu masina, dupa ce au finalizat editarea acesteia. Link-ul de download il voi solicita eu daca masina este destul de buna. Daca modul facut de catre un participant provoaca lag sau crash, acesta va fi eliminat din competitie. Castigatorul va fi ales dupa aspectul si manevrabilitatea masini, si dupa testarea acesteia ingame, de catre mine. Premiul: 1.ooo.ooo+ [in functie de modificarile pe care o sa le aduceti masinii]. Time limit: Duminica - 14-04-2013 Good Luck!
VIBER Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Pana cand putem face masina? App da lag, lag poti ai si cum masina basic daca este highpoly !! ;)
@nmk Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [in functie de modificarile pe care o sa le aduceti masinii]. La ce te referi? Ca eu nu am priceput , scz :D
Mr.Jaks Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [in functie de modificarile pe care o sa le aduceti masinii]. La ce te referi? Ca eu nu am priceput , scz :D "3.Orice credeti voi ca va face masina sa arate mai bine." Acum ai inteles la ce ma refer?[moduficarile aduse in plus fara de ce am cerut eu, care sa faca masina sa arate/mearga mai bine].
Mr.Jaks Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Pana cand putem face masina? App da lag, lag poti ai si cum masina basic daca este highpoly !! ;) Nu exista Limita de timp, inca..
Martaz. Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Astept 'lucrarea' lui VIBER :]. VIBER astept sa-mi castigi respectul.
Margarit8 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Pana cand trebuie sa facem masina? [Yakuza-rank 2]
Mr.Jaks Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Pana cand trebuie sa facem masina? [Yakuza-rank 2] "Nu exista Limita de timp, inca.." Primul cu cea mai buna lucrare castiga!
Daniel_Mihai Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 In ce program modati, imi spuneti si mie va rog frumos?
JOSEPHiNii Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 In ce program modati, imi spuneti si mie va rog frumos? Eu in programul IMG TOOL EDITOR , si doar trebuie sa ai modul si acel program.
VIBER Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Eu in programul IMG TOOL EDITOR , si doar trebuie sa ai modul si acel program. Ce modifici tu ma img tools? :blink: :blink: :blink: :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poate vroiai sa zic ca, cu ala bagi masina in joc si atat nu ca o modifici ;) cum ai facut tu de altfel.......... @ pentru modelat/modificat ai nevoie de zmodeler 2.2.4 si txd workshop sau gta ultimate editor
SpliT. Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Asta este creatia mea.Sper sa fie ok si sa va placa.
VIBER Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 "Lucrarea" mea Poti pune ce vrei pe el fara nici o problema :)
VIBER Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 and the winner is...........................???????????????????
Mr.Jaks Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 Castigatorul concursului este : VIBER !! Creatia lui a fost cea mai buna, si a indeplinit conditiile cerute. Premiul ii va fi inmanat prin transfer cat va fi online. T/C
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.