Jump to content

Recommended Posts

Posted

Intru in joc, toate cele si imi cere parola. Pun parola pe care am pus-o la inregistrare pe site si tot nu vrea. wtf?

Din cate stiu nu trebuie sa iti faci cont pe forum/site ca sa poti juca pe sv, probabil Nicku' e deja luat.

Incearca cu alt Nickname, parola contului o scrii la prima logare, alaturi de email.

Sper sa fi inteles, bafta!

Posted

Din cate stiu nu trebuie sa iti faci cont pe forum/site ca sa poti juca pe sv, probabil Nicku' e deja luat.

Incearca cu alt Nickname, parola contului o scrii la prima logare, alaturi de email.

Sper sa fi inteles, bafta!

Mersi de raspuns. A, si ma am o buba. Cand ies din joc cu quit game ecranu' devine negru si nu mai vad nimic, tre' sa dau restart. Stii vre-o rezolvare?

Posted

Mersi de raspuns. A, si ma am o buba. Cand ies din joc cu quit game ecranu' devine negru si nu mai vad nimic, tre' sa dau restart. Stii vre-o rezolvare?

Am avut si eu problema asta, nu stiu ce sa zic.. Eu am reinstalat jocu si sa:mp si sa rezolvat.

Nu pot sa iti spun exact de la ce e.

Posted

S-ar putea ca faza aia cu ecranu negru la sfarsit sa iti mai apara,apasa pur si simplu enter,e ca si cum ai da OK la eroare si te scoate din joc :D

Posted

Sau la faza cu negru poate nu se inchide efectiv jocul. Incearca astfel si vezi poate reusesti fara sa mai dai rr sau sa reinstalezi ceva: ctrl+alt+del -task manager -si cauta acolo gta_sa si incearca sa inchizi de acolo. ;) Scuze ca am postat dupa cererea te T/C dar am vrut sa te ajut pentru ca eu cand mai joc la verisorul meu mai patesc asa uneori si eu asa rezolv :) Succes! ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.