RaYbaCk Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Nick-ul tau: RaYbaCkLevel-ul detinut:11Nick-ul celui reclamat: Alexander.Capone & Justin.CaponeO descriere a situatiei:Ei au deschis un topic cu nush ce vanzari de arme care le vinde-au pe bani, ceea ce nu este corect. Eu am deschis un topic pentru a da pack-uri de arme gratis, la fel ca ale lui Justin.CApone si Alexander.capone... nu pe bani, iar ei se oftica ca le-am stricat afacerea cu vinderea modurilor/tintelor. MA JIGNESC CA LA USA CORTULUI... SPER SA SE IA MASURI ASUPTRA LOR.Dovezi (poze, video, etc.): Alexander.Capone, on 11 Apr 2013 - 19:49, said: Nu vom închide nimic. Rayback a făcut asta doar pentru că e un frustrat şi un ţigan, prin faptele lui îşi demonstrează idioţenia iar prin vorbele lui emană prostie. Pe red***** a luat de 3 ori ban pentru s0beit, 2 ori ban pentru aim. Cât timp eram lider pe red***** mă pupa în cur să îi dau nu ştiu ce moduri, rank-uri, bani etc., iar acum îşi arată adevărata faţă. Toate modurile alea, sunt de la mine şi Justin, i le-am dat acum 6-7 luni. Rayback, acum 2 zile vorbeai cu mine pe skype şi îmi cereai moduri, iar acum faci asta? Halal om, nu te-au rugat niciodată părinţii să pleci de acasă? Ai demonstrat tuturor că eşti un plagiator infect, eşti atât de prost încât ai fura mostre de şuncă din supermarket. Mă bucur că m-am putut exprima liber, vă urez tuturor o seară bună.N-AM AVUT LIDER? AM FOST UN RATAT? OMFG, CÂT DE ŢIGAN PROST POŢI FI SĂ ABEREZI ÎN HALUL ĂSTA BĂ?! Te-au banat ăşţia pentru că erai un s0beitar prost, eu am fost printre cei mai apreciaţi playeri de pe acel server, printre cei mai respectaţi, lucrurile acestea pot fi confirmate de mulţi playeri.Cât despre topic, n-am ce să zic. Rayback, cred că părinţii tăi şi-au dat seama că tu eşti un argument convingător pentru abstinenţă sexuală. Tu eşti [s4L]George de pe Redz**x dacă nu mă înşel, nu? Justin ţi-a dat modurile noastre acum 6 luni, acum vii aici şi zici că sunt de pe net? Ce ţigan. Este keylogger, chiar ăsa ratat ai ajuns? #26 Justin.Capone Staţi chill băieţi, cum am făcut ţintele astea o să fac şi altele. Rayback a primit astea că se milogea de noi ca ultimul sclav, aşa e el. Rayback, tu ai acele moduri de ţintă pentru că ţi le-am dat eu acum câteva luni.. Du-te şi suge în altă parte, mi-e ruşine că am jucat cu tine pe acelaşi server.
Kunter.Capone Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Domnu Rayback, ai auzit dece leam postat da?, pentru ca multi neau cerut Hudurile/Armele, si nu vad cei ilegal, ata timp cat totul e in regula, nu o sa aibe toti "Ratati", armele moca, dupa mine meritau si mai scumpe sa fie,in regulment nu scrie nimic legat de aceste vanzari, decat asa : Playeri nu au voie sa face afeceri ilegale prin bani reali, ata tot in rest nu scrie nimica de aceste chesti, si app aveai report pentru astea, nu vad ca teau injurat pe sa-mp, aici se fac reclmati numai si numai in legatura cu SA-MP.
Alexander.Capone Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Tu vezi cât de disperat şi frustrat poţi fi? Ai ajuns să ne faci reclamaţie pentru că te-am jignit pe forum. Tu eşţi normal omule? Vii la noi, ne ceri moduri, noi ţi le dăm deoarece te credeam prieten, apoi începi să aberezi că acelea sunt modurile făcute de tine, iar noi suntem plagiatori. Cum ai acest tupeu? Eşti penibil, arăţi cât de ţigan poţi fi.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.