RaYbaCk Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Nick-ul tau: RaYbaCkLevel-ul detinut: 11Nick-ul celui reclamat : Justin.CaponeO descriere a situatiei: Cum am mai sp am creeat un topic cu moduri.... gratis si a postat Justin,Capone o creatie de a lui ( un hack ) pe care la facut public si pe care chiar il foloseste chiar mai multi playeri Kunter.Capone... etc Toti din Capone il foloseste. Se numeste Bodyguard... nush cum .Dovezi (poze, video, etc.): #35 Justin.Capone Posted Today, 06:01 PM Rayback, ia şi Bodyguarderul ( http://saga-studio.r.../lic/about.html ) şi spune că e făcut de tine... :)) Sper sa nu il ia nimeni pentru ca este interzis pe acest server, contine JoyPad/Aim, mega jump si multe altele, nu il luati, va rog, pentru siguranta dumneavoastra permanenta pentru conturi. Nu il luati.
ViewS Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Kunter.Capone nu murea la war...aveam war Grove Street vs Corleone si el statea acolo sus si trageam toti in el si nu murea! Dovada : http://s22.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/t5v076aox/sa_mp_081.png
LeR Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Voi ganditi un pic? Daca avea hack era prins de la lv 1-2. Cine e asa de prost sa posteze un cheat propriu, pe care il si foloseste pe forumul unde joaca?
LikEe Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Kunter nu murea din cauza ca avea desync . Iar RaYbacK postul asta este total aiurea , ei au joy?Daca aveau hack-uri au fi fost prinsi de mult de AdmBot , nu va luati de ei aiurea pentru ca sunt mai buni de cat voi nu inseamna ca au hack. Eu chiar am facut duel cu Alexander.Capone si Justin.Capone iar eu nu am vazut cumva sa aibe JOY / Infinite Ammo / Infinite health.Asa ca taceti , va luati de Capone deoarece ei sunt mai buni la armament ca voi si uite ce face ciuda din voi.
Lucifer Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Justin.Capone nu are nevoie de hack sa omoare un titirez, hai noroc Nea Caisa.
[SFR]TnT1 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Ba sunteti niste ofticati; ce va tot agitati atat eu ii respect pe baieti din capone este cel mai bun clan si trebuie so recunoastem si rayback dute si fai reclamatie lu-i [seT]Mircea ca nu tea acceptat in taxi
Alexander.Capone Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Acel program a fost făcut public(ss-uri), doar pentru a arăta de ce este în stare Justin să facă pe un rahat de pc. Noi nu folosim acel program, nu avem nevoie de ajutoare "necurate", omorâm orice player din 3-4 gloanţe fără probleme.
Evander Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 RaYbaCk ai macar 4 clase ? Citez : "....etc toti din Capone il foloseste"
BlackOutCRYS Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Rayback mai treci o data prin clasa a 4-a , apoi ia-te de baieti ca fac hack-uri , ok :* ? Tu nici nu sti sa pronunti sau sa scri corect "hack" , boule .
LeR Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Rayback mai treci o data prin clasa a 4-a , apoi ia-te de baieti ca fac hack-uri , ok :* ? Tu nici nu sti sa pronunti sau sa scri corect "hack" , boule . N'am nimic cu tine, da' nu trebuia sa il jignesti o data ce nu "sti" sa "scri" corect cu doi de "i". Stii, scrii. Cam asa trebuia sa sune. Si poate folosesti si 2-3 virgule.
BlackOutCRYS Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 A deschis 15 topicuri pe tema asta , baietii i-au dat modurile si skinurile alea pe gratis , apoi a venit si le-a postat pe forum fara acordul lor , i-a injurat si i-a facut post lui Justin ca e mare hacker ... Crezi ca ar trebui sa vorbeasca cineva frumos cu el ?
Justin.Capone Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Bă, eu acum aş putea să şterg orice dovadă cum că am creeat acel hack, înţelegeţi? Dar nu o să fac asta, eu am publicat acel hack special pentru a arăta ce pot să fac. Ştiu 4 limbaje de programare, iar creearea unui hack se bazează pe modificarea valorilor anumitor adrese hexadecimale din procesul jocului, în acest caz "gta_sa.exe". Videourile cu demonstraţia pentru hack nu sunt făcute pe Bugged. Voi trebuie să înţelegeţi faptul că eu ştiu să lucrez în toate rahaturile posibile pe acest calculator, nu stau să mă joc nonstop. Nu cred că voi ştiţi să lucraţi în Visual Basic, Visual C#, C++, Pascal, Autodesk 3ds max, autocad, Adobe Dreamweaver, Adobe After Effects, Adobe Photoshop, Adobe Encore, Adobe Premiere. Nu cred că toţi ştiţi HTML, CSS, PHP, Microsoft Access, Excel, Word, PowerPoint. Eu cunosc toate acestea, drept urmare rayback, dă-mi voie să urinez pe tine şi pe reclamaţia ta. Post pentru asta să îmi faci când o să folosesc hackul pe server. DA BITCH, CREEZ HACKURI, PROBLEME?
Ville.Capone Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Voi credeti ca Justin foloseste hackuri -_-'
Lucifer Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Bă, eu acum aş putea să şterg orice dovadă cum că am creeat acel hack, înţelegeţi? Dar nu o să fac asta, eu am publicat acel hack special pentru a arăta ce pot să fac. Ştiu 4 limbaje de programare, iar creearea unui hack se bazează pe modificarea valorilor anumitor adrese hexadecimale din procesul jocului, în acest caz "gta_sa.exe". Videourile cu demonstraţia pentru hack nu sunt făcute pe Bugged. Voi trebuie să înţelegeţi faptul că eu ştiu să lucrez în toate rahaturile posibile pe acest calculator, nu stau să mă joc nonstop. Nu cred că voi ştiţi să lucraţi în Visual Basic, Visual C#, C++, Pascal, Autodesk 3ds max, autocad, Adobe Dreamweaver, Adobe After Effects, Adobe Photoshop, Adobe Encore, Adobe Premiere. Nu cred că toţi ştiţi HTML, CSS, PHP, Microsoft Access, Excel, Word, PowerPoint. Eu cunosc toate acestea, drept urmare rayback, dă-mi voie să urinez pe tine şi pe reclamaţia ta. Post pentru asta să îmi faci când o să folosesc hackul pe server. DA BITCH, CREEZ HACKURI, PROBLEME? Tot rescpectu pentru tine ;) Din 10000 de oameni 1 nu cred ca stie sa faca ce faci tu GG .! Admir oamenii care se pricep in asa ceva inca o data GG.
TurbaTu Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 creearea unui hack se bazează pe modificarea valorilor anumitor adrese hexadecimale din procesul jocului Intradevar, ce a spus el aici asa este. Si chiar asa, cum a spus tot el, ai putea sa ii faci reclamatie cand foloseste "hackul" pe server. Si eu sunt pasionat de asta. El doar isi modifica jocul ca sa ii fie mai usor, nu poate fi numit hack. Pe acest server este un AdmBot foarte greu de pacalit, eu nu stiu cum puteti sa va amenintati cu post pentru joypad, pentru ca daca v-ati baga Joypad-ul in PC si ati incerca sa il folositi ati primi "/skick" cu motivul asta: " Joypad isn't allow on our server "
gigi333 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Reclamatie inutila , la fel ca si comentariile voastre.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.