G.Darius Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Informatii event - Happy Day este un concurs zilnic valabil pentru toti playeri de pe samp.bugged.ro. Sarcinile sunt simple..In fiecare zi voi posta o sarcina, pe care voi va trebuie sa o indepliniti. Primul raspuns corect primeste 50k $, al 2-lea raspuns corect primeste 25k $, Al 3-lea raspuns corect primeste 10k $ - Banii vor fi transferatii prin banca Happy day 11.04.2013 Spunetii la ce numar m-am gandit de la 1 pana la 5, daca primul rapsuns este corect, primeste 50k, al 2-lea rasp corect 25k, al 3-lea raspuns corect 10k ! Faceti dupa modelul de mai jos, sa stiu pe ce nick trimit bani Nick: Vot:
G.Darius Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Castigatorii sunt: eNdz0r. - 50k $ Naty - 25k $ KrYpToN - 10k $ kriptz - 5k $ ScHuRuBeLxD - 5k $ Pentru ca uni din voi nu aveti numele de pe forum si pe server, am uploadat si am pus un model, va rog sa-l respectati in caz ca vreti sa primiti bani ! Rog castigatori sa-mi trimita pm cu nick-ul de pe server ! Happy Day 12.04.2013 Spunetimi care este bautura (sucul) mea preferata.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.